Adult munkával keresnek pénzt Nagy Petra és Márkus Petra pornós plázacicák

Kiderült, hogy világszerte milyen pornótípusokat és stílusokat kedvelnek a nők. A Pornhub felhasználói messze nem csak férfiak, a regisztrált tagok közel negyede ugyanis nő. Sőt mi több, a magyar nők körében is népszerű az oldal, ezáltal kiderült, hogy Európában, és hazánkban is főként leszbikus pornót néztek a legtöbben a nők közül, ebből pedig szinte csak a német hölgyek lógnak ki, akik inkább a tinipornóra buknak.

Nagy Petra, Jasmin és Márkus Petra Lara Craft plázacicák hardcore fotók és videók. A teljes sorozatért ahol a lányok hatalmas dildókkal akcióznak 135 fotóból álló sorozaton, és a videókért kattints ide vagy a nagy képre.

Nagy Petra, Jasmin és Márkus Petra Lara Craft plázacicák hardcore szex a Szexpláza pornójában. Ha tetszenek a Plázacicák vagy Nagy Petra és Márkus Petra bemutató képei, és kiváncsi vagy a teljes hard sorozatra és videókra, akkor legyél Tag és kattints a nagy képre vagy ide

                  

Nagy Petra, Jasmin és Márkus Petra Lara Craft plázacicák teljes szoft galériája itt. Nézd meg a 2012-es plázacicák bemutatkozó fotóit: Melinda, Veronika, Edit, Viktória, Gerorgina, Bernadett, Mónika, SzandraPetra vagy Jázmin. Ha bejönnek a csajok legyél tag és nézz velük hardcore pornót!

Világviszonylatban egyébiránt szintén meglepő az oldal statisztikája, hiszen az európaiak mellett az amerikai nők is inkább a leszbikus pornóra buknak, és míg a Közel-Keleten a nagy szerszám a kedvelt, addig Oroszországban a hölgyek az anális pornófilmeket részesítették előnyben tavaly.

Milyen a pornóban a leszbikus szex?

Nem számít, mennyire akarsz hinni a csodákban és a többszörös orgazmusban a szél lélegzetéből, ez nem történik meg. A videókban különleges embereket forgatnak, akik szintén lőnek, hogy minden jobban látható legyen. Kételkedünk abban, hogy ebben az esetben el lehet hinni, hogy élvezik, és még inkább bizonyos technikákat üzembe helyeznek. Nézzen meg egy jó filmet jobban, de legalább ugyanazt a sorozatot, ahol mindent nagyon közel ábrázolnak a valósághoz. Természetesen az államokhoz igazítva.

Előjáték
Ez legalább azt jelenti, hogy győződjön meg róla, hogy nincs STD-je, és legfeljebb vigyázzon a kezére. Ha behatoló szexről van szó, akkor a manikűrnek a lehető legkevésbé észrevehetőnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a körmök rövidek és reszeltek, nincs lakk és nincs karcolás vagy vágás.

Légy türelmes
A lányok szelíd és tiszteletteljes lények, a leszbikusok pedig szelídek és hármas tisztelettel remegnek. Nem mindegyikük alig várja, hogy azonnal behúzzon a barlangjába, és féktelen szexet folytasson. Szeretni kell egymást – a nők számára minden szex először a fejben történik, és csak utána az ágyban. Tehát ne erőltesse a dolgokat. Keresse meg azt.

Légy óvatos
Ha tetszik, amikor térden csókolnak, akkor nem tény, hogy más embereknek is tetszik. Ha tetszik, amikor a melleit hevesen és keményen összenyomják, és a haj húzza, ez nem jelenti azt, hogy partnerének tetszeni fog, egyszerűen azért, mert ő is lány. Ezért legyen rendkívül óvatos és óvatos. Ha nem tudsz valamit, akkor jobb, ha közvetlenül kérdezed, ne tégy úgy, mintha ártatlan juh lennél. Egy másik nővel vagy az ágyban – mit kell szégyellni?

Pánt
Mondjunk el egy nagy titkot: a szex gyakran nem jelenti azt, hogy valamit a hüvelybe helyezünk. Sok leszbikus egyáltalán nem tesz behatolást, mert tökéletesen tudják, mi a csikló és hogyan kell kezelni. Tehát ne rohanjon a partnerére egy sárgarépával készen – elérheti a program ezen pontját, de egyáltalán nem szükséges.

Csikló
By the way, a csiklóról. Javasoljuk, hogy átfogóan ismerkedjen meg a kérdéssel – például olvassa el a csikló történetét. Nos, értsd meg az orgazmus típusait. Íme egy mag az Ön számára: egyes tudósok például úgy vélik, hogy a hírhedt G-pont csak ugyanazon csikló egyik idegvégződése, ezért ne becsülje alá. És ne felejtsd el a nyelvet!

Előkészítés
Hihetetlen, de igaz: a különböző emberek nemi szervei másképp néznek ki! Sokk! Fénykép! Lehet, hogy valakinek kifejezett labia minora van, valaki a természetesség rajongója, és nem szereti az intim frizurát, valakinek piercing vagy tetoválása van, és valakinek hege van a szülés után (igen, a leszbikusok gyermekeket szülnek, ez megtörténik). Tehát szokj hozzá ahhoz a gondolathoz, hogy a másik lány ott minden nem úgy van elrendezve, mint a tiéd, hanem teljesen más módon.

Ragadja magához a kezdeményezést
Ne feküdjön egy naplón, és önző módon élvezze a folyamatot. Ne feledje, hogy ahhoz, hogy partnere élvezhesse, ő, akárcsak te, szüksége van az erogén zónák stimulálására. Tehát, ha még nem választott olyan pózot, amelyben minden üzleti tevékenységet folytat (például 69), akkor ne habozzon kezdeményezni simogatásokat és csókokat.

Ne akassz fel
A leszbikus szexben a szerepek eloszlása kizárólag az avatatlanok fejében létezik. By the way, erről írtunk. Tehát ne próbáljon meg előre domináns vagy passzív szerepet. A lényeg az, hogy szórakozzunk, teljesen lehetséges, hogy ketten kizárólag saját viselkedési modelledet találjátok ki magatoknak az ágyban.

Pihenjen és érezze jól magát
Senki sem fog osztályzatokat és pontokat adni neked azért, hogy hogyan szexelsz vagy. Csinos vagy, elég rohadt vonzó, kémia van köztetek, nyár van, mi kell még ahhoz, hogy jól érezd magad? Tehát felejtsd el az összes előítéletet és zavart, és csak élvezd a folyamatot.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

Potencianövelők rendelése és budapesti személyes vásárlás az INTIM CENTER szexshopban

Gyakran előfordul, hogy a férfiak olyan problémával szembesülnek, mint a hatékonyság csökkenése. Ennek fényében sok [...]

Potencianövelők természetes alapanyagokból, a szexbolt és webáruház kínálatban

Fokozza teljesítményét a természetes férfi potencianövelővel. Növényi formulánk segít javítani az energiaszintet és a libidót, [...]

Potencianövelő rendelés és személyes átvétel Budapesten, az INTIM CENTER szexshopban

Potencianövelő rendelés országosan és személyes átvétel, üzleti vásárlás Budapesten! Természetes anyagokból készült engedélyes potencianövelő szerek, [...]