Veress Szilvia és Velits Eszter plázacicák dildókkal kéjelegnek

A pornó megítélésekor sűrűn felmerül a szexualitásra gyakorolt hatása. De vajon mennyi köze van a dildó műfaszoknak a filmbéli szexnek a magánszexhez? Alapvetően nem sok, hiszen nagyon más okokból és körülmények között kerül rájuk sor. A filmes szex inkább agymunka, nem a testünk vágyai működtetik. Persze fontos, hogy legyen például erekció, de ha csak arról lenne szó, hogy két elképesztően kanos egyedet összeeresztenek, akkor nem lenne kameraképes a filmanyag, nem lehetne instruálni a szereplőket. Pedig a film leendő nézőjének vannak igényei, látni akarja a részleteket, ennek megfelelően a rendezőnek és az operatőrnek is vannak elvárásai, utasításai, és azok nem a szereplők nagyobb élvezetére helyezik a hangsúlyt.

Veress Szilvia, Evelyne Foxy és Velits Eszter plázacica hardcore fotók és videók. A legjobb szexshopban beszerzett realisztikus dildók, köznyelven műfaszok segítenek a leszbikus élvezésben.  A teljes 85 fotóból álló sorozatért a pornó tartalomért kattints ide vagy a nagy képre.

Veress Szilvia és Velits Eszterplázacica hardcore szex a Szexpláza pornójában. Ha tetszenek a Plázacicák vagy Veress Szilvia és Velits Eszter bemutató képei, és kiváncsi vagy a teljes hard sorozatra és videókra, akkor legyél Tag és kattints a nagy képre vagy ide

 

Veress Szilvia és Velits Eszter teljes szoft bemutató galériája itt. Nézd meg a  többi dögös plázacica bemutatkozó fotóit: Mazurek Melinda, Alács Veronika, Balla Edit, De Viktória, Feka Gerorgina, Hankó Bernadett, Kozma Mónika, Stefánka Szandra, Nagy Petra, Márkus Petra, vagy Velits Eszter. Ha bejönnek a csajok legyél tag és nézz velük hardcore pornót!

 imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Remélem senki nem gondolta komolyan, hogy a szex úgy a legjobb, hogy közben a női szereplő folyamatosan egy kamerába nézve mórikál, a fiúk pedig elképesztő pózokba tekerik magukat, hogy minél jobban látszódjon a lényeg. Persze, kinek mi a lényeg. Anélkül, hogy lebecsülném a férfinézőket, azt hiszem, a nőknek a pornófilmek gyakran nagyon célorientált látványvilága elég kevés ahhoz, hogy a megfelelő hatást érje el.

Veress Szilvia, Evelyne Foxy és Velits Eszter eres fasszal leszbiznek

Ami női szempontból érdekesebb lehet, az az, ami a szereplők között valóban megtörténik, az olyan interakció, ami nem korlátozódik a rutin és a genitáliák szintjére. Éppen azok a részletek az izgatóak, amelyek az egyes filmeket megkülönböztetik egymástól, az a tartalmi többlet, amit az adott szereplők tesznek hozzá a rendezői vagy az operatőri instrukciókhoz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Boom Boom potencianövelő, magabiztosság és kemény erekció amikor akarod

Boom Boom potencianövelő, Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. A Boom [...]

A legjobb budapesti szexshop az Intim Center az Astoriánál

Az INTIM CENTER egy nagyszerű online szexbolt, és nagyon klassz. Emberi navigáció, kényelmes részek a [...]

Minőségi vibrátorok a belvárosi Szexshopban, rendelj vagy vásárolj egyet személyesen

Új termékek jelentek meg az Intim Center polcain vagy a webshopjában több minőségi vibrátorokat készítő cégtől. Mind kialakításban, [...]

Mikuláslány jelmezt hol vegyek? Az INTIM CENTER szexshop üzlet és webáruházból!

– Hol vegyek Mikuláslány jelmezt? – vetődik fel gyakori kérdésként többször. Rendelni szeretnél házhoz futárral vagy postával, [...]