Belépés a szvinger szentélybe

Nagyon szerettünk együtt lenni, neki is álltunk a szexnek és az új hely és helyzet izgalma elképesztő módon fokozta az élvezetünket. Egy fiatal férfi csatlakozott hozzánk és pasim szívbaj nélkül kínált oda neki, átadva a puncim kényeztetését. Ez annyira izgató volt, teljesen kész voltam a helyzettől és óriásit élveztem vele is, közben a pasim farkát szoptam. Helyet cseréltek én feltérdeltem és hátulról a pasim dugott én meg az ismeretlent szoptam. A farka a hasa felé görbült, istenem, pont ilyet szerettem volna kipróbálni, mert ez olyan izgalmas g-pont izgató. Párom elélvezett én pedig beleültem a görbe faszba és táncoltam rajta, míg a pasim a nyakamat csókolta és a hátamat simogatta… A teljes történet itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Így lehet jól maszturbálni nőnek

Mielőtt elkezdené a női önkielégítést , olyan kellemes légkört kell teremtenie, amely lehetővé teszi, hogy [...]

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]