Hármas szex a klubban

Egy új farok csatlakozott hozzánk, simogatni kezdett. A pasim hanyatt döntött és csókolgatni kezdte a testemet és ahogy haladt lefelé a meglepetésem átvette a felsőtestem kényeztetését. Ez egyébként az egyik kedvenc helyzetem, rendkívül izgató! Aztán felmértem a meglepetésem „képességeit” és kibontottam az alsójából, egy hatalmas és vastag farok meredezett előttem. Megelőlegezve a bizalmat neki és tudva, hogy milyen kellemes élményeket fog okozni még nekem, bekaptam. Ekkor pasikám feljött megcsókolni és mivel én éppen szoptam, megkínáltam őt is, hiszen nem volt még fasz a szájában. Aztán de helyet cseréltek a számban és megkaptam ezt a kívánatos farkat a rendesen felizgatott puncimba is…. A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]

A potencia eszközei és gyógyszerei, hogy merev legyen a dákó amikor kell

A potencia eszközei a férfiak széles körében népszerűek, ezért gyakran szexboltban vásárolják őket. Számos stresszfaktor, [...]

Legyél szuperhős a szexben potencianövelővel! Rendelés vagy vásárlás budapesti szexboltban!

A potencianövelők hasznosak lehetnek számos okból. Először is, segíthetnek a férfiaknak abban, hogy jobban teljesítsenek [...]