Kilenc fajtalankodó pedofil pap bukott le

A Vatikán szexuális visszaélés és egyéb feltételezett bűncselekmények elkövetésének gyanújával vizsgálatot folytat a Krisztus Légiója római katolikus papi kongregáció kilenc tagja ellen – jelentette be pénteken Frederico Lombardi, a szentszék szóvivője.

A szerzetesrend hét papját kiskorúak elleni szexuális visszaéléssel, két másikat pedig egyéb feltételezett bűncselekmény elkövetésével, például egyházi pozícióval való visszaéléssel gyanúsítják. Lombardi nem közölt további részleteket az ügyről. A vizsgálat lefolytatása alatt a gyanúsítottak nem érintkezhetnek a növendékekkel – közölte a Krisztus Légiója.
XVI. Benedek pápa korábban már vizsgálatot kezdeményezett a rend ellen, miután a szervezet nyilvánosságra hozta, hogy 2008-ban elhunyt alapítója, Marcia Maciel Degollado gyermeket nemzett, és szexuálisan zaklatta szemináriumi növendékeit. A szóban forgó eljárást 2010 tavaszán zárták le.
A Krisztus Légiója világszerte 22 országban tevékenykedik; több mint 180 iskolát, köztük 12 egyetemet irányít, és 2500 szemináriumi növendéke van.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapest belvárosában Intim Center Astoria, Károly krt. 14.

Hol van a legjobb szexshop üzlet? Magyarországon az első legjobb szexshop Budapesten a belvárosban található, [...]

A férfi potencia karbantartása fontos, hogy sosem legyen gond a behatolás

A férfi libidó rejtély. Az emberi libidó rejtély a test számára. Valaki a szexuális vágyat [...]

Szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak az Intim Center szexshopból

A legjobb magyar szexshop online webáruház termékkínáló! Ha mind a két félnek örömet okoz a [...]

Valósághű műpuncik rendelhetők vagy megvehetők, van művagina élvezkedő női hanggal

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű [...]