Dér Heni politizálni akar

A fasz kivan, hogy mik akarnak már lenni pinamutogató vagy pucsítgató magyar lányok… Dér Heni egyelőre énekesnőként és énektanárnőként keresi meg a betevőre valót, de frissen szerzett diplomája birtokában a politika irányába is kacsingat.
– Nagyon boldog vagyok, mert pár nappal ezelőtt államvizsgáztam ötösre, végre megvan a második diplomám, a médiatudomány után most már a politológiai is. Nagyon érdekel a politika és az is, hogy mi történik a határon túli magyarokkal, mert én is annak születtem.
– Készülnöm kell a holnapra, nem mindig leszek fiatal énekesnő. Sok a diplomáimhoz köthető tervem van, de korai lenne ezekről nyilatkozni. Addig is folytatom az énektanítást is, jelenleg huszonöt tanítványom van – magyarázta Heni, aki szólóénekesnőként is le szeretné letenni névjegyét a szakmában.
– Ha minden jól megy, egy év múlva már a kezemben tarthatom az első szólóalbumom. Muszáj leszögeznem, hogy ez nem azt jelenti, hogy kilépek a Sugarloaf zenekarból, aminek egyébként már nyolc éve tagja vagyok.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Minden nőnek kell egy vibrátor Major Fanni szerint is

Az influnencer lányok reklámaival tele van a net. Újabb média trend hódít, egy kitalált fals [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]

A legjobb szexuális játékok egy házaspár számára: ezeket kell kipróbálni

Mennyire fontos számodra a szex sokszínűsége, kedves barátaim? Értelmetlen elbújni: mindannyian unatkozunk a monotonitással. Nem [...]