A megvett lány – erotikus történet

Kétségbeesve nézte, hogy még több férfi lép a feleségéhez és fogdossák, csipkedik, megszorítják a mellét, derekát, lábait és testének minden pontját. Átkozni kezdte saját magát. Hiszen o egyezett bele, hogy ezt műveljék a feleségével. Most már egy tucat ember állt a lány körül és mindegyik az ő kicsiny testével volt elfoglalva. Két ember a lábait felhajlították a lány füleihez ezzel segítve az idegent, hogy tejesen meg tudja közelíteni a lány alsó fertályait. Széthúzta a lány nagyajkait benyalt közéjük, ujjaival dörzsölgetni kezdte hol a lány csiklóját hol pedig a segglyukát.
– Most meg fogom baszni a feleséged pináját. Mit gondolsz erről? – kérdezte. John elfordult, nem akarta látni. De ezt az idegen nem akarta.
– Fordítsátok meg fiúk azt akarom, hogy lássa – Mire a két kövér ember megragadta John karjait megfordították őt és kényszerítették, hogy nézze ahogy az idegen centiméterről centiméterre megközelíti himbálózó farkával feleségének az szexuális izgalomtól szétnyílt punciját… A teljes történet itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]

Minőségi vibrátorok a belvárosi Szexshopban, rendelj vagy vásárolj egyet személyesen

Új termékek jelentek meg az Intim Center polcain vagy a webshopjában több minőségi vibrátorokat készítő cégtől. Mind kialakításban, [...]

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

Vajon ki milyen szexkellékért jön be az INTIM CENTER szexshopba?

Az első alkalom egy felnőtt boltban nagyon ijesztőnek tűnik egyesek számára. Valójában nagyon érdekes. És [...]