Erotika és szex a természetben

Mint mindig, most is elvárta, hogy nyaljam kicsit. Rendszerint szívesen tettem eleget a kérésnek, de ezúttal igyekeztem rövidre fogni a dolgot. Egyrészt, a vulváját másként szerettem volna kiélvezni. Másrészt, valahogy túlérzékeny volt a nyelvem. Mármint fájt, mintha szálka ment volna bele, vagy ilyesmi.  Finom íze volt. Mindig lenyűgöz, hogy egy nő milyen természetességgel tudja odakínálni az ágyékát, ha be van indulva. Szívogattam, nyelvemmel csapkodtam a pöckét, mígnem elindult édes remegése. Nedves szőr sikált végig az arcomon, görcsberándult ujjai fűcsomókat téptek ki a földből. A hasát csókolgattam, kicsit hűlt már, és ízes verejtékben úszott. Én azonban nem engedhettem, hogy e kellemes időtöltés álomba dajkálja hímivarsejtjeimet.
Felemelkedtem, szememmel beittam a gyönyörű test látványát. Aztán ledobtam magamról a nadrágot. Előpattant a furfangos bőrrudi, George, Májki, ki hogy nevezi. Egyszer egy lány százszorszéppel rajzolgatott rá… A Teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Bíró Anna és Antal Annamária műpénisz és vibrátor szex

A magyar lányok Bíró Anna és Antal Annamária a forgatáson műpénisz és vibrátor szex jelenetben [...]

Az INTIM CENTER szexbolt és online szexshop tisztességes vállalkozás

A 30 éve nyitva tartó bolt és a régóta működő webáruház és több mint százezer [...]

Erotikus ajándékot Valentinra és alkalmakra rendelj vagy INTIM CENTER üzletünkben vásárolj

Ajándéknak a rutinosabbak inkább a romantikus randira, mozira vagy vacsorára voksolnak, és persze ott van [...]

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, szerinte perverz vagyok!

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, és szerinte perverz vagyok! Azzal keltett reggel, [...]