Metzker Viktória playmate pinája és meztelen teste

Metzker Viktória magyar DJ és modell, akit 2007-ben az Év Playmate-jévé választottak. Metzker Vikit a „Címlaplány” versenyben fedezték fel. A Back To Black fontembere Vikit és egy barátnőjét tehetségesnek tartott. Lányduót alkottak, de hamar szétváltak. Eközben Viki szép számmal kapott munkaajánlatokat Magyarországon és külföldön is. 2007 elején kezdett újra a zenével foglalkozni. Jelenleg turnén van és Európa országai között utazik, hogy zenéjét népszerűsítse a klubokban. Szexképek és videók itt.

Metzker Viktória magyar DJ és modell 1978. május 30-án született Budapesten. Már kiskorától kezdve érdekelte a tánc és a zene, majd általános iskolai tanulmányai kezdetével elkezdett dzsessz balettel, modern táncokkal és latin tánccal foglalkozni. Egészen 16 éves koráig folytatta, amikor is egy térdsérülés miatt abba kellett hagynia a táncot.

Modellkarrier – A gimnázium utolsó éveiben mutatott először érdeklődést a modellkedés irányt. Első komolyabb szereplése a CKM férfimagazin és a Viva zenecsatorna közös produkciójában, a „Címlaplány” versenyben volt.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Az induló lányok száma megközelítette a 150-200 főt, első körben bekerült a 42 kiválasztott lány közé, akiket Nánási Pál fotózott le.

A végén a 9. helyen végzett. A verseny alatt az egyik feladatban énekelni kellett; itt fedezte fel a Back To Black fontembere Bebe, Viki és egy barátnője tehetségét. Az ő tanácsára kezdtek el stúdióban dalokat felvenni. Sajnos ezt a kezdetleges lányduót nem sikerült tovább erõsíteniük, így szétváltak és szüneteltették a zenével való próbálkozásaikat.

Metzker Victoria ezután inkább a modellkedéssel foglalkozott elsõsorban, még három szépségversenyen indult; a Miss Hungary-n, ahol különdíjas lett, a Miss Internet Hungary-n, ahol közönségdíjjal és “cyberspace különdíjjal” jutalmazták, és a Miss Tourism Hungary-n, ahol pedig fehérnemű különdíjas volt. Késõbb, az elért helyezéseinek köszönhetõen, szép számmal kapott munkaajánlatokat mind Magyarországon, mind külföldön.

Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot. Eközben bemutatókat is vállalt a My77 Underwear csapatával, akikkel fehérnemű és fürdõruha kollekcióikat mutatott be országszerte. Magyarországon 2007-ben az Év Playmate-jévé választották.

DJ-szakma – 2007 februárjától foglalkozott a lemezlovas szakma és a tanulást is ekkor kezdte el, az egyik legismertebb magyar DJ, Junior mellett.

Télen a Sensation Club támogatásával gyakorolhatta a szórakozóhelyen, nyáron a Cafe del Rió adott lehetõséget a tudása fejlesztésére. Jelenleg turnén van és Európa országai között utazik, hogy zenéjét népszerűsítse a klubokban.

A másik videó:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A popsidugó férfiaknak és nőknek is nagy élvezet, Legyen análkúpod neked is!

Sokan, akik szeretnék diverzifikálni szexuális életüket, szexboltokba mennek. Az intim üzletek játékok széles választékát kínálják, [...]

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

A LEGJOBB szexshop érdekel? Az INTIM CENTER az Astoriánál, ez a tuti!

Az Intim Center elsőként az országban 1989-ben nyitott és azóta üzemel. A további szexáru-üzletek az [...]

Szexshopban személyes vásárlás? Akkor az Intim Center, Budapest Károly krt. 14. a nyerő!

Szexshopban személyes vásárlást tervezel? Akkor az Intim Center szexbolt a legjobb, Budapest, Károly krt. 14. sz. [...]