VV Gigi, Rácz Ildikó home pornól tárgyalt

Testvérek a Punk16-ban, Rácz Ildikó és Rácz Béla, VV Béci. A ValóVilág egykori szereplője az egykor fétispornót forgató VV Gigi a Punk 16-ban elárulta, hogy min balhézott össze Tomor Andrással, és mivel foglalkozik mostanában. Kiderül, hogy Tomor András pornó producer szopnék home pornóvideót forgatott volna Rácz Ildivel, amiből nem lett semmi…
A Videóriportot itt nézheted meg.
Az ügyről Dr Genya, Drgenya.com így ír: “Cigány Rácz testvérek als VV Gigi és VV Béci elmentek panaszkodni Majkának, hogy milyen csúnya bácsi a pornó producer Tomor András aki pornó filmeket forgat nagy sikkerel, szopatja a lányokat szopnek polóban. Egyépként Gigi is szopik csak nem polóban. Gigi is akart ilyen filmet forgatni, de mert nem kellet az Erotika Parádéra ezért nem vállalta a kamera elötti szopást.
Aki bekapja cigány Gyözike faszát az menyire igénytelen? Persze van az a pénz amiért nem hányja össze magát szopás közben, egyépként is a cigány szopta a cigány faszát, egy kutya.
Mellesleg Gigi az Erotika Expó három napos rendezvényre 600 ezer forintos gázsit kért, Tomor ezt sokalta és inkább lemondott Gigi közremüködéséröl. Ezért Gigi sem vállalta a szopást kamera elött. Gigi és Béci sérelmezi, hogy kiderült az igazság, a nagyon okos tetvérpár most rohangál mindenhova és elsirja bánatát, panaszkodik fünek, fának. Az egész sztorit már régen mindenki elfelejtette volna ha Gigi és Béci nem emlegeti fel a történteket, de nekik kell a sztori amivel a médiában, reflektor fényben lehet maradni.”
Tény, hogy ezen az ominózus Erotika parádén, Gigi szopnék feliratú pólóban picsányi topban hoszteszkedett, és a rossz nyelvek szerint Gáspár Győzővel, Győzikével összejöttek. Nem zörög a haraszt, szokták mondani, de mindenki hallgasson a megérzéseire.
Linkek a témában: VV Szandika, rendes nevén Lőricz Alexandra nem találta a pináját, videók – Pornós Verának nem kell a pornó Oszkár díj – VV Szandi egy farokért szakít a szexiparral – Mészáros Veronika, VV Veronika hatszázezerért szopott, baszott volnaBalogh Edinát (Kinga, Barátok közt) pornónotrányba keverték – Pornós múlt, Kövér Erika megasztáros atrakciói – VV Vera casting szopása után tízmilliós pornós munka – Rátámadtak az Xnews stábjára egy bulin – Rácz Ildikó terpeszt – Bikiniparádé villalakókkal videóNádai Anikó, ValóVilág néven VV Anikó castingon vett részt – Jó pénzkereset a magyar celebkurváknak a dubajozás – Rácz Gigi, mehogy már nekem kelljen magyarázkodnom – Dubajozós celeb lányok – Megint Dubajba repült titokban VV Gigi.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pénszgyűrűk, vibrátoros csiklóizgatós potenciagyűrűk a legjobb szexshopból

A péniszgyűrű igazából nem más, mint egy szexkellék a szorító gyűrű nem orvosi változata. Magyarországelső [...]

Müller Nikolett vibrátoros pornó

Müller Nikolett vibrátoros pornó. A producer az INTIM CENTER szexshop vibrátoraiból most egy egyszerű karos [...]

Ilyen testhelyzetekben használd a vibrátorodat

Otthon van az első titkos játszóeszköz a szexboltból? Nos, ha nem tudtál úrrá lenni a [...]

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]