A nemi erőszakkal vádolt Julian Assange menedékjogot kapott Ecuadortól

Julian Assange, a Wikileaks alapítója megkapta a menedékjogot Ecuadorban, jelentette be Ricardo Patiño ecuadori külügyminiszter. A Guardian már kedden úgy értesült, hogy Ecuador megadta a menedékjogot Assange-nak, de az ország ezt csak csütörtökön erősítette meg.
Julian Assange miatt lerohanhatják Ecuador londoni nagykövetségét. Nagykövetsége lerohanásával fenyegették Ecuadort a brit hatóságok, ha nem adják ki nekik Julian Assange-t a Wikileaks alapítóját. Az ecuadori külügyminisztérium “nyílt fenyegetésnek” fogta fel a brit külügyminisztérium levelét, amelyben arról tájékoztatták, hogy a brit törvények szerint bármely épület diplomáciai státusát visszavonhatják, ha az azt használó külföldi hatalom visszaél azzal.
A brit hatóságok ugyanakkor már jelezték, hogy nem biztosítanak szabad eltávozást az országból Assange-nak, aki hetek óta Ecuador londoni nagykövetségén tartózkodik, írja a CNN. Ebben az esetben viszont az ecuadori döntés csak szimbolikus marad, hiszen a brit hatóságok azonnal letartóztathatják, ha elhagyja a követség épületét.
Patiño szerdán azt is elmondta, hogy az ecuadori kormány kapott egy írásos értesítést a brit hatóságoktól, miszerint lerohanhatják országuk londoni követségét, ha az ecuadori hatóságok nem adják át Assange-t a brit hatóságoknak. A levélben azt írták, hogy bármely épület diplomáciai státuszát visszavonhatják, ha az azt használó ország visszaél azzal. „Nem egy brit kolónia vagyunk, azok az idők már elmúltak” – reagált Patiño.
Előzmények: Az Interpol nemi erőszak miatt körözi a WikiLeaks alapítóját – Alvó nővel szexelhetett a WikiLeaks alapítója óvszer nélkül – Szabadlábon a WikiLeaks alapítója – Julianan Assange szexuális zaklatás ügyei kiszivárogtak – Julian Assange pedofilok között volt a börtönben.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Gond van a merevedéssel, lankad a férfiasság és pénisz? Van segítség!

Időben gondoskodnia kell egészségéről, hogy kritikus helyzet esetén ne csodálkozzon, hogyan lehet növelni a hatékonyságot. [...]

Az Intim Center a legjobb budapesti szexbolt és online szexshop

Ha intim shopot keresel, akkor a legjobbat megtaláltad. Az Intim Center szex shop a legjobb [...]

A szex és szexkütyük forradalmárai vagyunk több évtizede

Magyarországon szex és szexuális segédeszközök innovatív fejlődését követi az INTIM CENTER szexshop már 33 éve! [...]

Sikeres női nemi vágyfokozók

Teljesen természetes, ha valakinek időnként nincs kedve a szexhez. Egy-egy nehéz nap után előfordul, hogy [...]