Kiszel Tünde álszeretőkkel baszta át a népet és a médiát

Az egyik napilap megírta, hogy Kiszel Tünde álszeretőkkel keresett pénzt, azonban Gerencsér Tomi tagadja, hogy ilyesmit állított volna.

Udvarlókat vásárolt magának Kiszel Tünde, hogy állandóan szerepelhessen a médiában. Benkő Dániel, Luigi és Kakucsi Csernák Zoltán – csak néhány név a sok közül, akikkel hírbe hozták a magát dekoratív médiaszemélyiségként definiáló Kiszel Tündét. A bizonytalan életkorú celeb vitatható szerelmi életét Kondor Csabáig tudtuk visszakövetni, akit Gerencsér Tamás révén egy ideje mindenki homoszexuálisnak hisz.

Ha éppen nem perel, a dekoratív médiaszemélyiség előrántja az angolszász sajtó Közeli Ismerősének Kiszel Tünde-i megfelelőjét, Az Udvarlót, és azonnal bekerül az újságokba. Kérdés, hogy ki dugta meg valójában a MILF kategóriás Tüncit.

  • Kiszel Tünde szerelmi élete Kondor Csabától napjainkig egy cikkben összefoglalva. Tovább a teljes cikkre.

Udvarlókat talált ki magának Kiszel Tünde, és ezzel rengeteg pénzt kereset – állítja a gondosan megtervezett színjátékok egyik szereplője. A naptárdíva tagad. Pénzért talált ki magának szeretőket Kiszel Tünde – állítja Gerencsér Tamás. A fiatal fiú egykor aktív részese volt egy gondosan megtervezett színjátéknak, amelyről most a Bors hasábjain tálal ki. Nemcsak Kiszel korábbi kapcsolatairól rántja le a leplet, hanem arra is választ ad, miből élt Tünci. A naptárdíva életének eddig ez volt a legnagyobb rejtélye.
– Megállapodtunk Tündével és Kondor Csabával, hogy kitalálunk egy szerelmi történetet. Csaba játszotta a nyilvánosság előtt a szerelmes ifjút, én pedig később léptem a képbe – magyarázta Gerencsér. – Mindannyiunknak megérte a színjáték, hiszen többször szerepeltünk ezzel a történettel a Mónika- és a Balázs-show-ban, a Fókuszban és más tévéműsorokban. Több százezer forintnyi gázsit hozott számunkra a kitalált szerelem, én az így szerzett pénzből forgattam a bulvárfilmemet. Ha Tündének a több kapcsolata is ilyen volt, több millió forintot zsebelhetett be a tévécsatornáktól és magazinoktól. Egyébként egész idő alatt Tündének valós randevúi is voltak, de ezeket soha nem tárta a nyilvánosság elé. Úgy tűnik, ez az időszak véget ért a „dekoratív médiaszemélyiség” életében.
– Szerintem mostani párjával, Károllyal valódi a szerelem, remélem, többé nem szorul rá Tünde, hogy kapcsolatot hazudjon magának – tette hozzá az egykori álbarát, akinek állításai ellen Kiszel felháborodottan tiltakozott… Tovább a Kiszel álszeretőkkel keresett pénzt teljes cikkre.

Gerencsér Tomi: Kiszel Tünde nem egy mocskos hazudozó!
“Megjelent egy újságcikk arról, hogy én Tünde ellen fordultam, de ezt szeretném megcáfolni, mert én soha, semmilyen formátumban semmi rosszat nem mondtam róla, és a szavaimat úgy forgatták ki, ahogy lehetett. Azt írták, hogy én állítólag azzal vádolom a Tündét, hogy Ő kitalált mindenféle dolgot, és kamu dolgok voltak a szeretői, majd mindezzel milliókat keresett… Na most én ilyet nem mondtam!” – mondta el a tabutv.hu riporterének Gerencsér Tomi a Bors mai cikkére reagálva.

A rendező azonban azt bevallotta, hogy anno nem magától állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy Ő Kondor Csaba volt párja. “Hónapokon keresztül győzködtek újságírók, hogy vállaljam be ezt a dolgot, de aztán ez annyira elfajult, hogy később azzal is megkerestek, hogy legyek Mary Zsuzsi fiatal fiújának a szeretője. Azt tudom mondani, hogy az egy gusztustalan, mocskos dolog, ami ma Magyarországon bulvár média szinten zajlik!” – meséli a Tabu Tv internetes videójában Gerencsér Tamás.

“Tünde fel van háborodva és nem tud mit tenni, viszont én fogok! Ügyvédhez fordulok, és mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban megjelent hazug állításokat leírókat be fogom perelni. Hogy jön ahhoz bárki, hogy a Tündét bántsa?! Mit követett el az a nő?! Azt, hogy van egy fehérnemű gyűjteménye, vagy naptárt csinált?! Ez a nő soha senkinek nem ártott, nem szólt be senkinek, nem egy mocskos hazudozó, nem áskálódik senki ellen, Ő egy becsületes, aranyos, kedves… egy kicsit butuska nő, de senkinek sem ártott!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gerencsér Tomi, aki mélyen felháborodott az eseten.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Maszturbátor punci és segg, műpinával kielégülés

A szexshopkban kapható férfiaknak készült maszturbátor egy nő testének mesterséges része, amelyet örömre hoztak létre. [...]

Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz szex közben végig

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős [...]

Jó és hatékony potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás

A férfiak erekciós problémái ritkán alakulnak ki önmagukban. Gyakran előfordul, hogy a merevedési zavar fiziológiai [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]