Szexi jó testű magyar sportolónők

Elképesztő teljesítmény, hogy kilencedikek lettek az összesített éremtáblázaton! Minden indulónak kijár a dicséret – persze a legnagyobb dicsőség a bajnokokat illeti meg. Londonban tizenegy versenyzőnk győzött, mint a a kajakos Kozák Danutának kétszer is összejött a bravúr. A képen Tápai Szabina:

Van közöttük, aki esélyesnek számított, de olyan is, aki hatalmas meglepetést szerzett diadalával. Mindegyiküknek más utat kellett bejárnia ahhoz, hogy feljuthasson a csúcsra. Összeállításunkban igyekszünk megmutatni olvasóinknak történetük egy-egy fontos momentumát.

A cikkben szereplő sportolók
Kozák Danuta, Kovács Katalin, Risztov Éva, Gyurta Dániel, Szilágyi Áron, Berki Krisztián, Pars Krisztián, Kökény Roland, Dombi Rudolf, Szabó Gabriella, Fazekas Zur Krisztina, Harasztosi László, Douchev-Janics Natasa, Risztov Éva.

A teljes cikk az eredeti oldalon itt olvasható el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]

Szex a moziban vibrátoros szexshop eszközzel

Egy korábbi online szexshop vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik budapesti szexshoptól. Mivel eddig [...]

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek és fehéreműk! Szexi ruhák, minőségi erotikus jelmezek, mikulásra, karácsonyra, bulikba vagy [...]