Szex testhelyzetek – a változatosság gyönyörködtet

A szerelemmel kombinált szex fő öröme az, hogy nincsenek szabályok: mindent szabad, amit a partnerek élveznek, és a választék gyakorlatilag végtelen. A nemiség az a terület, ahol megtanulhatunk másokat emberként elfogadni. Egy kis elmélet a szexet érdekesebbé teszi, érthetőbbé, és kevésbé ijesztővé, túl sok elmélet viszont hervasztó, főleg mert az ember hajlamos eltúloznia jelentőségét és végül saját nemi életének külső szemlélőjévé válik. A cikkből megismerhetsz praktikákat és szeretkezési módokat: Zuhanyzó, anális közösülés, x helyzet, olasz módra, izom munka, kínai módra, gésagolyók, stb. A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop kellékek, a passzív szexuális segédeszközök

Szexshop kellékekek közül a passzív szexuális segédeszközöknek azokat nevezzük, amelyek nem vibrálnak, mozognak, motor nélküliek. [...]

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

A szexshopban vásárolt és egy nagy farkat kívánt meg Pikert Ivett

Pikert Ivett a budapesti legjobb szexshop üzletben vásárol és egy igazi nagy farkat kíván meg. [...]

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]