Ziegler Nikoletta pornós csaj a Szexplázában is kefélt pénzért

A szép szőke magyar lány Ziegler Nikolett pornós csaj a Szexplázában is szopott, baszott pénzért. Több pornójelenet készült vele.

Ziegler Niki pornós csaj a Szexplázában is kefélt pénzért. Ha tetszik a magyar pornós forgatásán készült bemutató, vagy a Plázaciák, akkor a teljes tagi tartalom mellett a pornós lányról elkészült leszbi és fiús B/G anyag, vagy a 25 DVD pornófilm letöltése érdekel, és a Szexpláza hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

     

Ziegler Nikoletta pornó a Szexpláza bevállalós plázacicái között. A többi bemutató fotó itt, a róla készült pornóvideók nézhetően itt, Ziegler Niki DVD filmjeit jelenetenként letöltheted itt. Szoft képek:

 imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Igaz, hogy Magyarország pornóipari óriás?
Magyarországot világszerte sok férfi gyakran társítja a pornóval. Sokan úgy gondolják, hogy Magyarország nagy szereplő a pornóiparban. Magyarországon még olyan milliárdos is van, aki azzal szerezte meg a vagyonát, hogy webkamerák előtt maszturbáló embereket szűrt. Azt azonban kevesen tudják, hogy mi tette Magyarországot a pornó termékeny talajává, hogyan hatott Magyarország és Kelet-Európa a globális iparra, és hogy ez az iparág hogyan befolyásolja azt, amit az ágyban akarunk csinálni. A  szociológusokkal készített interjút a magyar pornó- és szexkamerás ipar történetéről.

DSC_036_1.JPGDSC_035_1.JPGDSC_034_1.JPGDSC_033_1.JPGDSC_032_1.JPGDSC_031_1.JPGDSC_030_1.JPGDSC_029_1.JPGDSC_028_1.JPGDSC_027_1.JPGDSC_026_1.JPGDSC_025_1.JPGDSC_024_1.JPGDSC_023_1.JPGDSC_022_1.JPGDSC_021_1.JPGDSC_020_1.JPGDSC_019_1.JPGDSC_018_1.JPGDSC_017_1.JPGDSC_016_1.JPGDSC_015_1.JPGDSC_014_1.JPGDSC_013_1.JPGDSC_012_1.JPGDSC_011_1.JPGDSC_010_1.JPGDSC_009_1.JPGDSC_008_1.JPGDSC_007_1.JPGDSC_006_1.JPGDSC_005_1.JPGDSC_004_1.JPGDSC_003_1.JPGDSC_002_1.JPGDSC_001_1.JPG

Mennyire ismert a pornóipar története Magyarországon?
Színésznők vallomásai és önéletrajzi könyvei jelentek meg, és a korabeli sajtó is foglalkozott a témával a múltban, de kevés tudományos kutatás van. A 90-es évek magyar szexiparának fejlődését vizsgálva sok meglepő dologra bukkantunk. Mítosz tehát, hogy Magyarország pornóipari óriás? Nem abban az értelemben, hogy a 90-es évek elejétől a 2000-es évek elejéig rengeteg pornófilm készült Magyarországon. A magyar pornóipar története azonban egyáltalán nem hősies. Magyarországon jobbak voltak a körülmények, mint más kelet-európai országokban, így a pornóipar fővárosa nagyon agresszíven tört be Magyarországra. Az olcsón dolgozó, korlátozott anyagi körülmények között élő nőket kihasználta a nyugati pornóipar. A tőke tekintetében Magyarország nem volt erős. Ehelyett a körülmények lehetővé tették, hogy Magyarországon pornót forgassanak Vad Katalin magyar expornósztár, avagy “Michelle Wild”.

Mi tette ideálissá a feltételeket a nyugati pornóipar számára?
Kelet-Európa többi része távolabb volt, és az infrastruktúra viszonylag jó volt Romániához képest, miközben a munkaerő ugyanolyan olcsó volt. Sok beszámolót találtunk arról, hogy a western rendezői operatőrrel szálltak le a gépről, és minden más készen állt és elő volt készítve Magyarországon: a stúdiók, a felszerelés, az ügynökök a színésznők és modellek hálózatával. Az is fontos, hogy az emberek úgy gondolták, hogy a pornóipar a fejlődés mércéje. Azt mondták, hogy Nyugaton normális, és az elmaradottság jele volt, ha a pornóipar zavarta az embereket. Sok korabeli újság azt is írta, hogy a pornóipar része a Nyugathoz való felzárkózásnak, így semmi sem akadályozta. A pornót még a Festetics-palotában is forgatták. Gyakorlatilag bármilyen helyszínt ki lehetett bérelni pornó forgatására.

Forrásokból tudjuk, hogy ezt az ötletet színésznők toborzására is használták. Azt mondták nekik, hogy nyugatra szállítják, Magyarországon senki sem fogja látni, és hogy a pornószínészet néhány éven belül teljesen elfogadott karrier lesz. Nehéz megbecsülni, de A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején valószínűleg körülbelül 200 pornófilmet forgattak évente. Ez körülbelül 800 jelenet, 1,000-1,200 színésszel. Akár négy, öt, talán hat pornószínésznő vált híressé.

Hogyan befolyásolta a nemzetközi pornóverseny, hogy milyen típusú filmek készültek, és mit csináltak ezekben a filmekben? Volt magyar stílus?
Az a fajta ipar, ami Magyarországon virágzott, a 2000-es évek körül ért véget. Az egész globális pornóipart átrendezték. A pornóipar, amelyben Magyarország kiemelkedő volt, már alig létezik. Ez elsősorban a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói magatartás változásainak tudható be. Már nem fontos, hogy teljes pornófilmeket forgassunk. A szexkamerás ipar magyar milliárdost csinált. Ő Gattyán György, a LiveJasmin alapítója.

Van-e kapcsolat a két szektor között?
Nem hangsúlyoznám túl a kapcsolatot, bár van. A szexkamerás narratíva megalapozta a sugar daddy ipart, hasonlóan a korábbi pornófilmekhez. A másik egyértelmű kapcsolat az, hogy profitot is termel, mert néhány nőnek pénzre van szüksége. Hogyan működik a szexkamerák ipara? Van egy kép az emberek fejében, hogy az “előadók” egyedül áramlanak a lakásukból.
Kelet-Európában gyakoribb, hogy van egy stúdió, ahová a nők mehetnek. Általában van egy operátor (többnyire férfiak) is, aki a kamera mögött ül, és megpróbálja fenntartani a nézők fizetésének érdekeit a modell nevében. Az operátor az, aki elmondja az előadónak, hogy mit kér valaki a csevegésben. A színésznőt legtöbbször egyszerre több fizető néző figyeli, akik nem tudnak a másikról. Az üzemeltető feladata a helyzet kezelése, így ez nem derül ki. A stúdió tulajdonosa gyakran illegálisan alkalmaz operátorokat és nőket is.

A kapitalizmus a szex különböző formáin keresztül behatol kis személyes világunkba, árucikké válik, befolyásolja szexualitásunkat és azt, ahogyan partnerünkkel bánunk a hálószobában. Ezek szörnyű hatással vannak legbensőbb kapcsolatainkra.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó szeretőnek vagy harmadiknak szex közben

A szórakozás nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnád. Még kevésbé, hogy örömet szerezzen a tárgyakkal [...]

Vibrátoros maszti a fürdőszobában

Vibrátoros maszti a fürdőszobában. A vibrátor témájú képsorozatban fürdőszobai maszturbálás látható, egy vízálló vibrátorral. Ha  a [...]

A legjobb online szexshop termékeiből ajánló

A Szexpláza.hu online nonstop szexshop új termékek ajánlója. Az ajánlatok közül itt egy élethű letapasztható műfasz, szagtalan [...]

Segg tágítások, turkálások, ökölszex kézzel és dildóval

Az egyik extréme szexuális tevékenységként a fisting a legtöbb emberből talán azért is vált ki [...]