A vadász két fegyvere

A vadásznak két fegyere van, egyik a farka másik a puskája. Valószínú, amikor a puskájával vadra lő akkor is élvez, hisz kedvtelésből csinálja. Először egy szextörténet, utána a puska használat:
1./ Vadászat közben nemigen nyílt alkalma alsó fegyverét használni, de muris látvány lett volna, ha mindkét lőszerszámát egyszerre szegezné a vadra. Az őzek és nyulak persze nem értékelték volna a látványt, de amikor egy rutinszerű sétája alkalmával egy gombát szedegető lányra lelt… Hosszú percekig nézegette, ahogy hajladozik, és minden mozdulatnál kiszélesedik a derék alatti rész, s minden felemelkedéskor kitüremkednek a mellek. Mire a lány észrevette, hogy figyeli a vadász, egyik fegyvere a vállán, a másik ki akarja szúrni a zöldes nadrágját, ő már el is felejtette az őzeket és a nyulakat, a fácánokról nem is beszélve.
– Mi járatban errefelé, széplány?
– Szedtem egy pár gombát! Baj?
– De baj ám! Mert… tegyük fel… megtámadják a széplányt a vadak, akkor mihez kezd?
– A fácánok? – kacagott szemtelenül a fruska.
– A vaddisznók! Mert azok megérzik az ember szagát, különösen az ilyen vadító női illatokat, azt’ beindulnak a hormonok!
– Csak nem? – hangzott a gyöngyöző nevetés?
– Orrával és agyarával letépi a ruházatot, és mellső lábait ráhelyezi a széplány hátára, és már mozgatja is fürgén a hátsóját… A teljes történetet itt olvashatod el.
2./ Az Állatvilág.net oldalról átvett cikk:  A vadász gyűjt nem kevés pénzt, élvezetből agyanlő állatokat, fizet érte. Aztán ha nagy a siker, kibelezi, hazaviszi, megeszi és trófeát csinál. Büszke rá! Megkínzott állat szenvedése embervérért kiált az égre.
A Facebookon két oldal is foglalkozik ezzel. A vadász ne lőhesse agyon a macskát és kurtyát – ha egyetértesz a gondolattal itt lájkolhatod. A másik tömörebben fogalmat: A vadász öl – ezt itt lájkolhatod. A hír: kitömött, kibelezett állatokat és trófeákat lehet megnézni a keszthelyi vadászati múzeumban. A legtöbb állat szarvas, de van például róka- vagy vaddisznókoponya is. Rengetegen kiváncsiak a kitömött állatokra.
További cikkeim állatgyilkos témában Lázadó vagyok: Vaddisznónak nézte a kutyát és vadásztársát, mindkettőt agyonlőtte, videó itt – Lelőtte a kutyákat, a hivatal álláspontja – Kivégezte a kutyákat – Madarainkat gyilkolta a vadász – Bodrogi Gyula kedvtelésből állatokat öl – Évi 20 milliárd bevétel az agyonlőtt vadakért – A pap puskával öli a vadakat, isten bocsássa meg neki – A vadászatról, a vadász állatgyilkos – Stohl András jól szórakozik amikor agyonlövi az állatokat – Gyilkolnak a vadászok, több ezer gímszarvasbikát lőttek ki – Stohel András tiltott éjjellátóval vadászta az állatokat – További állatgyilkosokról itt olvashatsz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potencianövelők által elért merevedés tartós és többszöri

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a [...]

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Két lehetőséged is van!

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Kevés a szex? Alacsony a partnered nemi vágya? Az egészséges, boldog [...]

Segítség, beszorult az anál dugó

Az análtágító hatalmas volt, és teljesen beszorult a lány formás, és izmos fenekébe. El sem [...]