Az internet a gyerekeknek veszélyesebb

A pedofilok mellett a képtolvajok kezdenek egyre veszélyesebbek lenni az interneten a gyerekekre, azok, akik a közösségi oldalakról letöltött fotókkal élnek vissza. De a hackercsoportok is nagy veszélyt jelentenek, sokszor 18 év alatti fiatalokat szerveznek be, aztán hagyják őket lebukni maguk helyett. Ezért szervez 2 napos konferenciát a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat, amit a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság is támogat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben [...]

Önkielégítéshez használható szex segédeszközök férfiaknak és nőknek

Egy új vizsgálat szerint a tinédzser fiúk 96%-a, és a lányok 82%-a már legalább egyszer [...]

Top potencia szerek, rendelés és személyes vásárlás szexshopból

Erekciós problémáról, potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha a kívánt szex valamilyen ok folytán nem következik be. [...]

Szexbabák a drágáktól az olcsóbb költségvetésű modellekig

A szexbabák elsősorban a szexuális kielégülés eszközei. Az élethű anyagokból készült babák, olyan érzést nyújtanak, [...]