Botrány a pornóregény sorozat körül

A szürke ötven árnyalata című pornóregény ellen tüntet egy brit erőszak-ellenes szervezet. Ahol megjelent, villámgyorsan az eladási lista élére ugrott E.L. James könyve, sőt, a következő két epizóddal sem hanyatlott az érdklődés. A siker annyira elsöprőnek bizonyult, hogy megfilmesítik a sztorit, és már folyik a szereplőválogatás!
A kötetekben szereplő szado-mazo szituktól a valódi erőszakot elszenvedett áldozatok segítésével foglalkozó Wearside Women in Need nevű szervezet tagjai szörnyen felháborodtak. Vezetőjük például elárulta, hogy képtelen volt végig olvasni az első kötetet, annyira megviselték a rendkívül aprólékosan leírt jelenetek.
– Nehéz szavakba önteni, mennyire kártékonynak tartjuk ezt a könyvet, ami arról szól, hogy egy gazdag férfi gyakorlatilag bármit megtehet a belé szerető ártatlan, naiv, fiatal nővel! A regény legfőbb üzenete az, hogy az erőszak szexi. Kérdezzék meg azokat a nőket, akik igazi bántalmazást szenvedtek el, akik belerokkantak abba, hogy egy férfi kénye-kedve szerint kínozta őket testileg-lelkileg egyaránt! – nyilatkozta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapest belvárosában, INTIM CENTER szexbolt és online webáruház

A legtöbben nem merik megélni szexualitásukat. Elnyomják vágyaikat, ami hatalmas nagy hiba. Egy pajkos kis [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

Női boldogság szexshop dildóban ülve teljesedik ki

Legjobban a női boldogság szexshop kütyükkel, intenzív orgazmussal érhető el. A Lavju Net írja, hogy [...]

Dildót is szeret Gombola Szilvia a szexfilm forgatáson

Gombola Szilvia a dildót is szereti masztizásra és szex közben is. A Szexpláza online szexshopban [...]