Hímringyót játszott az X-Faktor esélyese Szabó Dávid

Biszex prostituáltat alakít egy filmben a szombat este az X-Faktorban feltűnt fiatal énekes, a 27 éves Szabó Dávid. Szabó Dávid és Gálffi László, a két főszereplő egy videóban nagyon közel kerül egymáshoz. A fiú, akit a mentorok nagyon tehetségesnek tartanak, még 2006-ban kapott szerepet egy moziban. Írópornó, Intellektuális pornó – ilyen címekkel jelentek meg akkoriban kritikák a művészfilmről, a Férfiakt ugyanis olyan témát dolgozott fel, amellyel úttörőnek számított: a homoszexualitás elfogadását, egy szerelmi történetet, gátlások nélkül bemutatva két férfi vonzódását és szerelmének beteljesülését… A teljes cikket videóval itt látahtod.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Kipróbáltam egy potencianövelőt, durván hatásos

Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de [...]

Merevedési zavarnál ki a hibás és mit kell tenni?

Annak érdekében, hogy egy férfi érzelmileg és fizikailag egészségesnek érezze magát, különös figyelmet kell fordítani [...]

A LEGJOBB szexshop érdekel? Az INTIM CENTER az Astoriánál, ez a tuti!

Az Intim Center elsőként az országban 1989-ben nyitott és azóta üzemel. A további szexáru-üzletek az [...]

Ha potenciazavarod van beszélj a partnereddel

A szakértők egyetértenek abban, hogy a merevedési zavar (a továbbiakban: ED) kettő problémája. Az embernek [...]