Mi a bukkake fétis?

Gyakori kérdés, hogy mi a bukkake szex? Képek és videók itt.
– Szerintem bukkake csak a pornókban van,vagy valami nagyon piálós házibulin. Egyébként kibaszott megalázó a nőnek…
– Engem pornóban izgat, de sose engedném hogy a barátnőmre más pasik élvezzenek. Egy beteg dolog. Egy régi japán hagyomány a hűtlen feleségek büntetésére. Több férfi körbeáll egy nőt és ráélveznek. Annyira nem guszta.
– A bukkake olyan szexuális tevékenység, melyben több férfi ejakulál egy személyre, rendszerint nőre. Ez a tevékenység igen elterjedt a pornófilmekben. A bukkakéban részt vevő férfiak önkielégítést végeznek, majd az ejakuláció során a nő testére, elsősorban az arcára engedik az ondót. A homoszexuális gyakorlatban a testre élvezés férfira történik. A leszbikus kultúrában is ismert. Speciális esete a leszbikus bukkake, ahol a nő ejakulál nőre. Elnevezése japán eredetű. Először egy 1986-os japán pornófilmben jelent meg, ekkor főleg arcraélvezés formájában. Magának a szexuális aktusnak és az elnevezésnek a népszerűsítéséért azonban Kazuhio Macumoto pornófilm-rendező tett a legtöbbet. Kialakulásának legfőbb oka a pornófilmekre vonatkozó japán szabályozás (cenzúra) volt. Japánban a filmekben a közösülés során sem a behatolást, sem a nemi szerveket nem volt szabad bemutatni. Ez viszont nem vonatkozott az ejakulációra, illetve az ondóra. Ezért a japán pornófilm-rendezők a szexuális aktus megtörténte, illetve sikeres befejezésének bizonyítására találták ki azt a gyakorlatot, hogy magát az ejakulációt mutatják meg.
Az egyik elterjedt elmélet szerint a bukkake egy nőkkel szemben alkalmazott régi japán büntetési forma. Erre azonban történelmi bizonyítékok nincsenek. Sokan, főleg nők és feminista szervezetek a bukkakét a nő megalázásának tartják.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátor használata szex közben vagy masztizáskor

A vibrátor használata szexben vagy masztizás közben. Gyakori kérdés a legjobb budapesti szexshopban, hogy hogyan [...]

Potencianövelő szerek, vélemények rendelés és INTIM CENTER potencia bolt

Potencianövelő szerek, vélemények rendelés és INTIM CENTER potencia bolt 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet. [...]

Valentin napra készül a lány… és te?

Erotikus társasjátékkal, szex társasjátékkal készülnek a legtöbben, hisz remek erotikus Valentin-napi ajándék. Ráadásul közös szórakozást nyújt, [...]

Potencianövelő rendelés az országban bárhová

Ha potencia problémád van, akkor ne hezitálj. Hogyan küzdjük le a merevedési zavarunkat? Jó potencianövelő [...]