Női modellek képei szexoldalakon

Pornó weboldalakon jelent meg többszáz magyar női modellnek a fényképe. A képek eredetileg egy közösségi divatoldalon voltak fent, innen vették át azokat a szexoldal üzemeltetői, a nők tudta nélkül.
A Modellonline divatoldal tulajdonosa és a modellek is felháborítónak tartják az ügyet, perelni akarják a szexoldalt. A szervező azt mondja, hogy rosszakarói tették fel pikáns képeit a szexoldalra, holott erről szó sincs. A TV Tények teljes adásában ebben ebben a témában megszólal Bognár Franciska, a riport 03:07-nél kezdődik.
Az adás videójában: Beteg, ezért támadt a nőkre, ezt mondta a szatír – egy fiatal anyát a 10 hónapos gyereke előtt akart megerőszakolni. Több száz női modell képét tették fel szexoldalakra az engedélyük nélkül – az átvert nők perelni akarnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok [...]

Szexbabák a drágáktól az olcsóbb költségvetésű modellekig

A szexbabák elsősorban a szexuális kielégülés eszközei. Az élethű anyagokból készült babák, olyan érzést nyújtanak, [...]

Itt az új kúraszerű potencianövelő az Alpha Man a király

Alpha Man potencianövelő és immunerősítő, rendelés vagy személyes vásárlás. A sikeres Boom Boom alkalmi szedésű [...]

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]