Szexshop hírek

Óvszerből ruha – Ruha óvszerből! Különleges ruhákat készített egy 24 éves lány: kollekciója minden darabját óvszerek díszítik. Van olyan ruha, mely ezer darab gumiból áll. A tervező elárulta, a biztonságos szex fontosságára szeretné felhívni a figyelmet… A teljes cikket itt olvashatod el.
Péniszpumpák, potencianövelés – Más neveken erekciópumpa, vákumpumpa, maszturbációs pumpa, pénisznövelő pumpa – nem csak az élvezetek miatt kiváló eszköz, hanem pénisznövelő lehetőségeket is magában hordoz. A kiváló minőségű péniszpumpa az erekció fokozására és pénisznövelésre is alkalmas… A teljes cikket itt olvashatod el.
Egy vibrátoros család élete – A dildó, a műfallosz sok művészt megihletett, de hogy sorozat készül, azt nem gondoltuk. Négy évados, körülbelül húsz részes a The Dildos című webes sitcom, amiben egy vibrátor család életét követhetjük nyomon. Ha valami nem lenne világos, a narrátor, ami egy műpunci elmagyarázza. A Dildo család teljesen átlagos amerikai család, csak épp szexuális segédeszközök a főszereplők… A videó és a teljes cikk itt található.
A történelem kezdetén játszottak dildóval – Ami persze nem a történelem órák témája. Tévedünk, ha azt hisszük, hogy szexuális segédeszközök még csak néhány évtizede használunk! Szóval leszállhatnak rólunk az ősök, és a nagyanyáink orra alá dörgölhetjük, hogy tudjuk, amit tudunk! Nemrégiben a németországi Ulm közelében régészek olyan tárgyakra bukkantak, amik alapjában megváltoztatják az őskőkori emberről alkotott képünket… A teljes cikket itt olvashatod el.
Műfasszal dobta fejbe a rendőrt egy amerikai nő – A 47 éves New York-i Lisa Anderson egy nap kihívta a rendőröket azzal, hogy egy “nem kívánt személy” tartózkodik a lakásában. A rendőrök ki is mentek, és becsöngettek. “Egy rózsaszínű szexjátékot” pontosabban vibrátor dobott erre a nő Jonathatn Pitts rendőrre, ami homlokon találta őt… A videót és teljes cikket itt olvashatod el.
Szexüzlet cikkek, bejegyzések – Farokra helyezhető éniszmandzsetták péniszmandzsetták – Dildó a játékok miatt elhanyagolt lányoknak – Lelo vibrátorok, exkluzív termék – A hüvelyizom erősítésére és erotikus játékokra gésagolyó – James Deen pornós farkáról mintázott nagyméretű reelisztikus dildó – Szexkütyük hatalmas választéka a szexshopban minden nap kapható – Sokan kaptak ingyen vibrátort – Lakk, fétis, csizma, korbács és egyéb szadó-mazó kellékek – Beate Uhse az európai szexforradalom nagyasszonya –  Potenciagyűrűk, farokgyűrűk az erekcióért és nagyobb farokért.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent [...]

A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet [...]

Mű végbélnyílás és valósághű popsi, mindkettőt megkaphatod

Análszex kedvelő vagy, de nem tudod kiélni vágyadat? Kellene egy egy mű végbélnyílás vagy egy igazi [...]

Maszturbálás és szex közben a legjobb szexjátékokkal szeresd magad

Mit kell tudni, mielőtt megvásárolná első szexuális játékát? Nagyon sok szexuális játék van. Az osztályozást [...]