Szexuális zaklatással vádol egy tanárt a lánya

Szexuális zaklatással vádol egy szigetvári tanárt a saját 17 éves lánya. Azt mondta: rendszeresen verte és molesztálta. Az iskola pszichológusa meghallgatta, és úgy tudjuk, azt mondta: reális, amit a lány mond. A rendőrök bilincsben vitték el a tanárt, de aztán a bíróság úgy döntött: szabadlábon védekezhet. És taníthat is az iskolában, ahova a lánya is jár. Azt mondják: a nyomozás végét várják, addig őt is megilleti az ártatlanság vélelme. A férfi tagad, de beszélni nem akart. Szabina 17 éves. A Tényeknek édesanyja beleegyezésével és felügyeletével nyilatkozott. Az arcát az ő védelmében nem mutatjuk. Azt mondta: édesapja többször szexuálisan zaklatta, fogdosta.
A lány 6 éve él Pécstől nem messze, Szigetváron édesapjával és annak új feleségével. Most azonban ideiglenesen édesanyjához költözött, el a városból. A lány azt mesélte: volt, hogy édesapja többször szexfilmet nézett előtte. “Lementem a lépcsőn, tapogatott sokszor” – mondta a lány. A lány a szigetvári Zrínyi Miklós középiskolába jár. Édesapja, akit a zaklatással vádol, ugyanennek az iskolának a tanára. Az iskola főigazgatója azt mondta, hogy amíg a nyomozás tart, nem nyilatkoznak. A tanárt a nyomozás idejére nem függesztik fel, taníthat, bejárhat az iskolába.
A lány azt mondja, fél. Azóta, csak úgy megy az utcára, ha kíséri valaki. A lány a rendőrségen feljelentést tett. Úgy tudjuk, hogy az iskola pszichológusa szerint lehet alapja annak, amit mond. A rendőrök őrizetbe vették az apát, a bíróság azonban úgy döntött, hogy szabadlábon védekezhet. A lány édesapjával, a megvádolt tanárral telefonon beszéltünk. Azt mondta: olyan zaklatott állapotban van, hogy nem tud és nem is szertene nyilatkozni. Azt azonban állítja, hogy a vádakból semmi sem igaz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Segítség, beszorult az anál dugó

Az análtágító hatalmas volt, és teljesen beszorult a lány formás, és izmos fenekébe. El sem [...]

Intim Webshop az Intim Center szexshop online webáruháza nonstop nyitva

Az online szexvásárlás kényelmes és házhoz, vagy szállítási címre hozzák a csomagot. Az online szexshopping [...]

Unatkozó nő az Intim Center szexshopban vásárolt masszírozó vibrátorral elégíti ki magát

Unatkozó háziasszonynak a maszti jár az eszébe. Nem teketóriázik sokat, az INTIM CENTER online szexshopban [...]

Szexshop Budapesten a legjobb az INTIM CENTER

Az emberek intim szórakoztató dolgokat sokat vásárolnak. A budapesti szexüzlet és online szexbolt és szexwebshop [...]