Szopasd a nőket, javul a közérzetük

A férfi dominancia olyan cselekedetek és gyakorlatok halmaza, amelyek célja a szexben való örömszerzés egy olyan nő alávetettsége, megalázása és elnyomása révén, aki ehhez hozzájárult. Ez magában foglalja mind a fizikai aktivitást, mind a pszichológiai nyomást.
Gyakran banális agressziónak tekintik a technikák és gyakorlatok rossz választása miatt. Hogyan uralhatja egy férfi a szexet, hogy egy lány többet akarjon, olvasson tovább.

A hír, amire a férfiak nagy része várt, megérkezett: az orális szex ugyanis állítólag javítja a nők közérzetét
Legalábbis ezt állítják azok a New York-i kutatók, akik 293 nő részvételével tesztelték elméletük igazát.

A kutatók abból a feltevésből indultak ki, hogy a spermában olyan kémiai anyagok (többek között szerotonin, melatonin, kortizol) találhatók, melyekről egyenként köztudott, hogy hangulatjavító hatásuk van: épp ezért a kutatók megvizsgálták, hogy ezek az anyagok összevegyítve is képesek-e javítani a kedélyállapotot. Többször is urald a nőt szex közben!

A szexuális domináns olyan férfi, aki az intimitásban vezető szerepet játszik. Nem a szadizmusról vagy a komplexek kompenzációjáról van szó, éppen ellenkezőleg, egy ilyen férfi általában érzékenyebb egy nőre, jól ismeri fiziológiáját és pszichológiáját.

A szexuális domináns nem képmutató vagy önző, pontosan tudja, hogyan kell partnerét orgazmushoz juttatni, és erre különféle módszereket alkalmaz.

A 293 önkéntes résztvevő az egyik New York-i campusról érkezett, nekik az volt a feladatok a tesztnél, hogy válaszoljanak a kutatók által feltett, a szexuális életüket célzó kérdésekre. Elsősorban azokat a nőket vizsgálták, akik védekezés nélkül éltek nemi életet: a testükben ugyanis még ott vannak a szóban forgó kémiai anyagok, és kifejtik jótékony hatásukat.

A legszembetűnőbb különbség az óvszert használó és nem használó nők között az volt, hogy az utóbbiak sokkal kevesebb depresszióra utaló tünetet mutattak, mint rendszeresen védekező társaik, emellett a többség magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb és általában elégedettebb volt az életével is.

Férfi dominancia a szexben

Az első dolog, amit meg kell tanulni, a beleegyezés elve. A BDSM szexben domináns szerepet csak akkor lehet vállalni, ha partnere nem bánja.
Előzetesen beszélje meg vele a játék feltételeit. Ne csak durván ragadja meg a lányt figyelmeztetés nélkül, és essen az ágyra. Ez a viselkedés csak erotikus filmekben néz ki jól. A gyakorlatban egy lány megsértődhet, és szexuális játék helyett veszekedést kap.

A második szabály az önbizalom. Csak egy erős partner tekinthető dominánsnak. Egy lánynak éreznie kell a hatalmát, és ami még fontosabb, a felelősségét iránta. Nincs dominancia felelősség nélkül. Ezért Önnek kell gondoskodnia arról, hogy szexuális játéka ne adjon partnerének fájdalmas kellemetlen érzéseket vagy sérüléseket.

A harmadik szabály a másodikból következik. A férfi dominancia a szexben nem egy módja annak, hogy “bosszút álljon” egy nőn, vagy szándékosan megalázza őt. Még akkor is, ha a hétköznapi életben egyenlő kapcsolatot tartasz be, vagy a társad domináns szerepet játszik, az ágyban nem szabad arra törekedned, hogy “visszaszerezd”.
Csak egy magabiztos ember fogadhatja el a dominancia elveit szándékos megaláztatás nélkül (ha nem erotikus irányba irányul).

Ugyanilyen fontos szabály, hogy ne hagyja el a képet. Most te vagy az Úr. És nem szabad lazaságot adniuk, beszélniük a fáradtságról, vagy megkérdezniük partnerét, hogy mi a következő lépés. Mutass rá a tetteire. Változtassa meg a pózokat, adjon parancsokat. És győződjön meg róla, hogy dicséri őket a végrehajtásukért. A képhez való ragaszkodás megkönnyítése érdekében a szexuális játék forgatókönyvét előre meg lehet vitatni.

Vásárolhat speciális BDSM eszközöket (ostor, bilincs, gag stb.), Vagy csak kipróbálhatja magát “egy félelmetes főnök, akinek a titkára bűnös”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Puha pöccsel még ne legénykedj, csak ha már tartósan kemény vagy

A pasik szexuális működése potenciazavar miatt sokszor visszaesik, zavarok lépnek fel. A tesztoszteronszint csökkenése miatt [...]

A tesztoszteron tesz férfivá, hosszan tartó erekcióval szexisten leszel

A tesztoszteron az egyik fő férfi hormon felelős a megszerzéséért egy ember az összes jellemző [...]

Szexshopból így válassz vibrátort, ha rendelsz vagy személyesen vásárolsz

Méretében és anyagában és árban nagyon sokféle vibrátort lehet kapni egy szexshopban. Ez nagyon jó, [...]

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]