17 éves lánnyal kavart Berlusconi

berlusconi-alban-tinilanyokat-akarProstitúció miatt nyomoznak Silvio Berlusconi barátai után az olasz rendőrök. Lapértesülések szerint a TG4 napilap főszerkesztője, Emilio Fede, valamint egy ismert olasz sztármenedzser, Lele Mora is segédkezett abban, hogy lányokat toborozzanak a miniszterelnök szexpartijaira.
Ismét szexbotrányba keveredett Silvio Berlusconi. Az olasz kormányfőtől már megszokhattuk a „hódításaival” kapcsolatos híreket, a mostani ügy azonban már a rendőrség figyelmét is felkeltette. Berlusconi barátai ellen ugyanis – akiknek az volt a feladatuk, hogy pénzért lányokat vigyenek a politikus házába – nyomozást indított az olasz rendőrség.
A gyanú szerint néhányszor egy Ruby nevű 17 éves marokkói lányt is magukkal vittek a partira, akivel Berlusconi is kavart. A fiatalkorú Ruby – aki táncosnői karrierről álmodozott – egyébként állítólag idősebbnek hazudta magát, ezért mehetett a bulikra, bár korát igazából egyik kerítő sem ellenőrizte.
A kihallgatásokon azonban a lány azt állította, hogy csak ajándékokat kapott a politikustól és nem volt közöttük testi kapcsolat. Utóbbit egyébként élből cáfolta maga Berlusconi is, mint ahogy minden eddigi kapcsolatát, még azokat is, amelyekről később kiderült, mégiscsak volt valóságalapja. A rendőrség egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozott a nyomozásról, de azt kiemelték, hogy magát a kormányfőt nem vizsgálják.
További Berlusconi botrányok: Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legyél szuperhős a szexben potencianövelővel! Rendelés vagy vásárlás budapesti szexboltban!

A potencianövelők hasznosak lehetnek számos okból. Először is, segíthetnek a férfiaknak abban, hogy jobban teljesítsenek [...]

Minden nőnek kell egy vibrátor Major Fanni szerint is

Az influnencer lányok reklámaival tele van a net. Újabb média trend hódít, egy kitalált fals [...]

A szex és szexuális segédeszközök haladó változásait az INTIM CENTER 32 éve követi

A szex és szexuális segédeszközök komoly változásait az INTIM CENTER 30 éve követi! Cikkünkben a [...]

A legjobb péniszpumpa, más néven vákuumpumpa infók és vásárlás

Ennek az eszköznek a fő funkcióiról szólva a pénisz paraméterek növelése, mind a hossz, mind [...]