Anális szex tanácsok és szabályok

A végbél tabusága megakadályozza az embereket, hogy a végbélnyílás szexuális felhasználására gondoljanak, erről beszéljenek, vagy ezt a témát tanulmányozzák. Ezért az alábbiakban felsorolok tíz dolgot az anális szexről, amelyeket a férfiak és a nők túlnyomó része még nem ismer.
– Az anális szex legritkábban gyakorolt formája a végbélbe közösülés. Rengeteg módja van, hogy erotikusan kiélvezzük a végbélnyílást.

A leggyakrabban alkalmazott módszer, hogy hagyományos vagy orális szeretkezés közben egyik ujjunkkal megérintjük partnerünk végbélnyílását, majd megdörzsölve megnyitjuk, ezzel is elősegítjük orgazmusát… A teljes bejegyzést itt olvashatod el.

Az anális szex tilalmának fátyla egyre inkább megszűnik. Már meglehetősen tisztességes párok próbálják diverzifikálni szexuális életüket azáltal, hogy behatolnak a fenékbe, és speciális eszközöket és játékokat használnak, amelyeket felnőtteknek szóló szaküzletben lehet megvásárolni.

Mik azok az anál játékok

A játékok olyan speciális eszközök, amelyeket a fenékben szexre használnak. Ugyanakkor közvetlenül a nemi közösüléshez és az arra való felkészüléshez is felhasználhatók. A játékok két és egyéni stimulációra is használhatók.
Egyes típusok alkalmasak a végbélnyílás edzésére a tényleges nemi közösülés előtt. Az eszközök nemcsak a szex és az öröm asszisztensei, hanem a kíséret és a szépség számára is alkalmasak. Néha ez csak egy kiegészítő a BDSM játékokhoz.

Miért van szükségünk abális játékokra?
A játékok típusától és a kialakítástól függően az ilyen eszközök célja is különbözik. A termékek használatának számos fő célja van:
– Stimuláció. Az eszközök tökéletesen növelhetik a vérkeringést és stimulálhatják a végbélben található receptorokat. Ennek eredményeként ez fokozza az orgazmust, és időben meghosszabbítja azt.
– Szűkítse a hüvelyt. Ha dugót helyez a fenekébe, kettős behatolási hatást hozhat létre, az ember szűkebb teret és további stimulációt fog érezni. A kezdők számára az ilyen pikáns eszközök használata segít pihenni és felkészülni az igazira, mind pszichológiailag, mind fiziológiailag. A játékok segítségével megtanulhatja ellazítani a záróizmot, valamint edzheti az izmokat a durvább és terjedelmesebb behatolás érdekében.
Sokszínűség az intimitásban. A játékok nagyszerűek a figyelemeltereléshez, valamint valami új megtapasztalásához. Azok számára, akik úgy döntenek, hogy kipróbálják magukat a BDSM gyakorlatokban, elengedhetetlen a játékok használata, beleértve a dominanciájú forgatókönyveket és a szerepjátékokat is.
Játékok használata prosztata masszázshoz és a prosztatagyulladás megelőzéséhez. A prosztata mirigy az ember leggyengébb pontja. Ha a gyulladás ott kezdődik, akkor a potencia és a reproduktív funkció szenvedni fog. Ezért a masszázshoz tökéletesen használhat bizonyos típusú pikáns eszközöket.
Ezenkívül az ilyen kiegészítők bizonyos típusai egyszerűen szükséges légkört teremtenek a csoportos szexhez vagy a szexuális partihoz. Egyes párok érdekes házi játékokat adnak egymásnak.

Milyen hatás érhető el, a játékok típusai
Ha úgy dönt, hogy meglátogat egy szexboltot és vásárol egy játékot, fontos megérteni, hogy pontosan mit szeretne vásárolni. Jelenleg a gyártók számos fő szórakozási típust gyártanak az ilyen típusú szexhez:

Butt dugók vagy plágium. Ez az eszköz alkalmas az izmok stimulálására és edzésére szex előtt. Úgy tűnik, hogy hasonlít egy kúpra, amelynek kiterjesztése van, ami korlátozó. Miután elhelyezte az análisba, csak folytathatja üzleti tevékenységét, és folytathatja a hüvelyi intimitást. Ebben az esetben az ember örülni fog.
stimulátor. Valami a vibrátor és az a között. Alkalmas mind a stimulációra, mind a súrlódásra.

Gyöngyök. A thai gyöngyök vagy golyók olyan lánc, amelyen golyók vagy gömbök vannak rögzítve. Ezek átmérője egyenlő lehet, vagy változhat. Ez egy rugalmas lehetőség. Van egy karácsonyfa is, amelyet merev játéknak tartanak, mivel a golyókat nem rugalmas szálak, hanem öntött rúd köti össze egymással.
A szexért. Ezek a leggyakoribb játékok, amelyeket közvetlenül a fenék intimitására használnak. Ezek lehetnek kettős játékok, amelyek kettős vagy akár hármas behatolással járnak. Ezen túlmenően az ilyen falloszok lehetnek a hevederhez való csatolások és a BDSM játékban való felhasználás, valamint egyszerűen a szerepjátékos szórakoztatásban, a fő dolog változásával.
Vannak olyan modellek is, amelyek rezgéssel rendelkeznek, anyagukban és felhasználási módjukban eltérőek. A választás során nemcsak a használat és a megjelenés céljára, hanem a méretre is összpontosítani kell. Néhányan inkább a hosszú játékokat részesítik előnyben, és néhányan elégedettek a kis mérettel.

De a kezdőknek, hogy elmerüljenek a fűszeres szex világában, van egy tipp: ne rohanjon azonnal hatalmas játékokra. Így károsíthatja a végbélét, és az öröm helyett fájdalmas érzéseket kaphat. A nagy méretű játékok sérülést okozhatnak, és véglegesen elfordíthatják Önt vagy partnerét a fenék intimitásától.

A kiváló minőségű játékok megvásárlásához figyelni kell az anyagra is. Ez lehet fém, műanyag, szilikon, latex, gumi és még üveg is. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Valaki szereti a fém hidegét és merevségét, és valakinek szüksége van a rugalmasság és a könnyű csúszás érzésére.

Hogyan kell használni a játékokat

Annak érdekében, hogy számos új érzést kapjunk, helyesen kell használni az eszközöket a boltból a felnőttek számára. A tapasztalt felhasználók, akik véleményt adnak a játékokról, azt állítják, hogy nagyban függ a helyes adminisztrációs technikától. A szakemberek először is azt tanácsolják, hogy ne rohanjanak, és ne takarítsanak meg kenést. Mielőtt bármilyen eszközt a fenékbe helyezne, speciális kenőanyaggal kell kenni. Ezenkívül először jobb, ha beöntést vagy más módon tisztítjuk meg a beleket.

Számos lehetőség van a játékok felnőtteknek való használatára. Ez állandó viselet lehet az edzéshez. Ebben az esetben ajánlott a készüléket pózban bevinni a fenékbe, hajlított lábakkal fekve az oldalán. Éjjel-nappal viselhet dugót. Szintén tökéletesen kombinálta a klasszikus hüvelyi szexet a fenékben lévő eszközzel. Mind a partner, mind a nő bevezetheti.

Ha hevedert használ, vagy minden kizárólag a szerelmesek képzeletétől függ. Használhat térd-könyök testtartást, valamint csak ülhet a tetején lévő vibrátoron. Ha hevedert használnak, akkor az ember akár hármas behatolást is végezhet.

A használat csak a fantáziára korlátozódik. De van néhány biztonsági szabály. Először is, nem léphet be ilyen játékokba, ha a végbélben vagy az aranyérben sérülések és mikrokockák vannak. Gondosan figyelje a korlátozókat is, mert távollétükben az objektum becsúszhat a végbélbe, majd el kell mennie az orvoshoz. Az eszközök nem használhatók hüvelyi érintkezésre, mert fertőzést hozhat.

A végén
Az INTIM CENTER szexshop üzletben az illetékes személyzet bármilyen fűszeres játékot felvehet, mind a ezdő, mind a tapasztalt felhasználók számára. Nem számít, hogy magadnak választasz, vagy ajándékot akarsz készíteni a partnerednek. A lényeg az, hogy az ilyen eszközöket helyesen kell használni, majd felfedezheti az ismeretlen új aspektusait, és elbűvölő örömet szerezhet a tiltott gyümölcsből.

Ha nem tudja pontosan, mire van szüksége, támaszkodjon munkatársainkra, és ők segítenek helyesen azonosítani az összes rejtett vágyát.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER az első és legjobb az országban!

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER legyen az mert az a legjobb! Ha internetes [...]

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]

Vibrátorért ugorj be az Intim Center szexshopba a legjobb szexbolt az országban

Ha kilátásban van egy kis szex, vegyél egy vibrátort! A vibrátor blog is írja, hogy [...]

Vaginák szexshopból, vásárolj online vagy személyesen – Melyiket szeretnéd?

Ami a nőknek a vibrátor az a férfiaknak a mszturbátor! Az online shop szexáru kínálatában [...]