Az egész család fajtalankodott a gyerekekkel

Egy 43 éves férfi, 35 éves felesége és a férfi 68 éves apja a vádlott abban a bűnügyben, amelyben a napokban emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség. A vád 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények.
Martossy György főügyészségi osztályvezető ügyész pénteken azt mondta: az egyik borsodi faluban élő három vádlott – a gyermekek apja, anyja és nagyapja – közös háztartásban, együtt nevelte 2008-ig a négy kiskorú fiút. A gyerekek a cselekmények időpontjában, 2008-ban 10, 9, 8 és 4 évesek voltak. A vádlottak mindhárman rendszeresen bántalmazták a gyerekeket, és szexuális aktusokra kényszerítették őket.
Hetente többször is verték, illetve zaklatták a négy gyermeket a felnőtt hozzátartozók, emellett még a család kutyájával is fajtalankodásra kényszerítették őket. Később az állattal brutális kínzások közepette végeztek a gyerekek szeme láttára.
Martossy György közölte: a cselekményeket évekig folytatták a vádlottak, egyszer az apa a 10 éves kisfiú hátára úgy ráütött, hogy annak nyoma egy hétig látszott, így az iskolában is észrevették. Ekkor figyelmeztették a szülőket a gyermekvédelmi hatóságok.
A bántalmazások azonban nem szűntek meg. A szülők és a nagyapa rendszeresen puszta kézzel vagy seprűnyéllel, bodzavesszővel ütlegelték a gyerekeket. A sérüléseket az óvodás korú kicsin is észlelték a kívülállók. Azt is elmondta az ügyész, hogy a négy gyermeket 2008-ban kiemelték a családból, majd nevelőszülőkhöz kerültek; nekik számoltak be a velük évek alatt megtörtént szörnyűségekről.
A vádlottak cselekményükkel a gyerekek testi, értelmi, erkölcsi, szellemi fejlődését súlyosan veszélyeztették. A gyerekek pszichiátriai gondozásra szorulnak, súlyos magatartászavarokkal küszködnek, folyamatos gyógyszeres kezelés alatt állnak azóta is.
A kirendelt elmeorvos szakértő megállapította, hogy a vádlottak mindhárman súlyosan pszichopatizálodott személyiségűek, infantilis ösztönvezetésűek, szexuálisan szadisztikus erőszakos magatartás jellemzi őket. A vádlottak előzetes letartóztatásban vannak, és 10-től 18 évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.
További cikkek hasonló témában: Két különböző alkalommal erőszakolta meg ugyanazt a nőt – 12 éves unokahúgát kínozta aztán megölte – Kislányt kényszerített orális szexre egy öreg férfi – Perverz szexet kért az iskolás fiúktól akomlói pedofil – 12 évesre izgult a kisvárdai férfi – Megmentette a tinilányt az erőszaktól, ajándékot kapott – Brutális tinik: megerőszakolták, kínozták társukat – Kéjjel kínozta a kurvákat a magyar banda – Edith Vogelhut eszébe jutott, hogy őt is seggbe kúrta Polanski – Fiatalkorúak kólás üveggel és seprűnyéllel erőszakoltak – Nemi erőszakkal dugta a csajokat a svéd főrendőr – 10 év börtönt kapott a diákkal szexelő tanárnő – Pedofil férfit tartóztattak le Ausztriában – Verések és szexuális erőszak a kiskunhalasi pszichiátrián – Kórházi szexuális erőszak miatt nyomoznak Győrben


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Dildó szeretőnek vagy harmadiknak szex közben

A szórakozás nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnád. Még kevésbé, hogy örömet szerezzen a tárgyakkal [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Robert De Nirónak hiába adtak potencianövelőt

Az Apádra ütök című komédia első két részében Teri Polo volt a legjobb nő, de [...]