Baukó Éva megrugdosta Nádai Anikót az RTL üdvöskéjét

Celebek tépik egymást. Baukó Éva villanevén VV Éva megtépte és megrugdosta Nádai Anikót, villanevén VV Anikót. Haknizni utaztak Érmihályfalvára, elszámolási vita lett a vége.

VV Éva azért tépte, rugdosta meg VV Anikót, mert a lány állítólag a gázsi felét kérte. Anikó nem tesz feljelentést, sajnálja egykori villatársát.

– Megtéptem és megrugdostam! Jajgatott, hogy foltos lesz a keze – kelt ki magából a Borsnak. – Én szerveztem le a haknit, előre megállapodtunk, a százhúszezerből negyvenet kap, és az útiköltséget is kifizetik. Nádai Anikó vezetett, de háromezer forintot sajnált pályamatricára, sőt, közölte, kétezer-ötszáz forintja van, tankoljak én. Hétezerért tankoltam neki. Öt órán át zötykölődtünk, mire fél egyre odaértünk… A teljes cikket itt olvashatod el.

VV Éva megtépte VV Anikót – Ez a hónap sem múlt el cirkusz nélkül. A szőke lány azért tépte meg és saját elmondása szerint rúgott is bele egykori villatársába, mert összevesztek egy hakni gázsiján.

A két lány különböző módon emlékszik az eseményre. Anikó szerint Éva több pénzt szeretett volna a közös hakniból, ő azonban ragaszkodott a fele-fele arányhoz. VV Anikót állítólag biztonsági őrök menekítették ki a diszkóból. A kirabolt és a szomszédai által sem igazán kedvelt Éva azonban másképp emlékezett a romániai diszkósztorira, ennek ellenére a verekedést nem tagadta a Borsnak, sőt. „Megtéptem és megrugdostam!…” – ecsetelte VV Éva, aki Facebook-oldalán is írt a történtekről, na és újra az RTL-t szapulta saját sorsa miatt.

nadai-aniko-1.jpgnadai-aniko-2.jpgnadai-aniko-3.jpgnadai-aniko-4.jpgnadai-aniko-5.jpgnadai-aniko-6.jpgnadai-aniko-7.jpgnadai-aniko-8.jpgnadai-aniko-9.jpgnadai-aniko-10.jpgnadai-aniko-11.jpgnadai-aniko-12.jpgnadai-aniko-13.jpg

„Ennek a szerencsétlennek sosem volt haknija! Fel sem ismerték, mindenki engem szedett szét a helyen! 2500 forintja volt. Én tankoltam, engem ingyen is levittek volna, de ő sosem ül más kocsijába! Levett pénzzel, aki szervezi a haknit, annak jár a lé többsége! 16 évvel idősebb pasija van, gondolom, honnan kukázta. A másik meg, most tudtam meg, hogy mikor kijöttem, akkor sem akart az RTL alkalmazni, csak az Anikót! Még a botrányaim előtt sem! Közel egymilliárd forintot hoztam a csatornának a párbajaimmal, milyen tetves egy világ van!” – folytatta a háborút Baukó Éva.

Nádai Anikó meztelenül zuhanyozott, majd kielégített egy nőt.

Nincs Való Világ Nádai Anikó nélkül! Az egykori villalakó szép karriert futott be az RTL-nél, miután majdnem megnyerte a Való Világ 4. szériáját 2011-ben. Anikó negyedik helyezettként végzett a valóságshowban, míg Nagy Alekosz a mesés fődíjjal távozott a luxusbörtönből.

Bár a Való Világ hozta meg neki az országos ismertséget, Anikó A Királynő 2009 címen futó műsorban tűnt fel először az RTL Klub képernyőjén. 13 éves televíziós pályafutásának nagy mérföldköve volt, amikor 2013-ban szerepet kapott az Éjjel-nappal Budapestben, ugyanis itt ismerkedett meg Kovács Dániel televíziós producerrel, akitől megszületett első fiúgyermeke, Patrik. 2016-ban tért vissza a Való Világhoz, mikor a 8. évad műsorvezetőjének választották, és azóta is minden évadban háziasszonyként láthatjuk őt.

Akik rendszeresen, a kezdetek óta követik a Való Világot, többen is azon a véleményen vannak, hogy a valóságshow 4. évada volt a legjobb, amiben Alekosz, Anikó, és Baukó Éva szerepelt. Nádai legemlékezetesebb pillanatairól a mai napig találhatunk képeket és videókat az interneten, ebben a műsorban vetkőzött le először a kamerák előtt. Sokan jól emlékezhetnek még arra a részre, mikor Anikó meztelenül zuhanyozott a villa fürdőszobájában, és nem foglalkozott azzal, hogy hányan fogják látni akkor még természetes méretű melleit. Bár ez a videó már nem érhető el, de volt, aki kifotózott pár pillanatot belőle; ezeket a képeket IDE kattintva nézhetitek meg.

Ugyan Anikó alapvetően szégyenlősnek vallja magát, a Való Világban eléggé megedződött, így aztán később az Éjjel-nappal Budapestben már könnyedén bevállalta a meztelenkedést. Igaz, az abban más volt, hogy a villában csak kamerák voltak, viszont a sorozat forgatásánál egy komplett stáb is jelen volt. Akkoriban Anikó azt mondta erről, hogy furán érezte magát a forgatás alatt, de mikor beszélgetni kezdett a szereplőtársával, rögtön feloldódott. A felvételek után viccesen meg is jegyezték, hogy még soha nem voltak ennyi pasival egy fürdőszobában.

Nádai Anikó nagyon sok rajongót szerzett magának annak ellenére, hogy nem ő nyerte meg a Való Világ 4. évadát. A csinos modell sokak szívébe lopta be magát az intim pillanataival, ráadásul nemcsak a zuhanyzóban villantotta meg fantasztikus alakját, de később az ágyban is. Többen emlékezhetnek még Anikó leszbikus kalandjára is, amit Szandikával élt meg. A VV4 plasztikcicája mikor már nem bírta tovább szex nélkül, megkérte Anikót, hogy elégítse ki. Mivel jó barátnője volt és egy ágyban is aludtak előtte is, Anikó belement a dologba, és a takaró alatt kényeztette Szandikát.

Ugyan ezekről az intim pillanatokról már egyetlen videót sem lehet találni az interneten, az viszont a mai napig megnézhető a YouTube-on, ahogy Alekosz alaposan felfedezte Anikó testét.

Nádai Anikó 21 éves volt, mikor bekerült a villába, és már akkor is elégedetlen volt a mellei méretével. A műsorvezető korábban beszélt arról, hogy gyerekkorában későn érő típus volt, és sokat csúfolták a kicsi mellei miatt. Már akkor többször elgondolkodott a plasztikai műtéten, de csak kisfia születése után, 2016-ban döntötte el, hogy tényleg kés alá fekszik. Anikó akkor a legkorszerűbbnek számító implantátumot választotta magának: 295 köbcentiseket tettek be neki.

Pár évvel később már azon a véleményen volt, hogy az egészsége érdekében bármikor hajlandó lenne visszakisebbíteni a kebleit.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Üvegből készült dildók és szexjátékszerek higiénikusak szex és maszti közben is

Az üvegből készült szexuális játékok viszonylag új trendet jelentenek az intim áruk területén. Fő különbségük [...]

Szexshop kütyükkel szereti egymást Fekete Lilla és Feka Georgina

Szexshop kütyükkel szereti egymást Fekete Lilla és Feka Georgina.  A Szexpláza online szexshop érdekes dildó [...]

Potencianövelőkről vélemények és rendelés potencia boltból

A potencia zavarok hátterében egyrészt pszichikai, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális [...]

Ha nincs csajom szexshopba járok, pajzán történet

Megyeszékhelyen lakok, és két szexshop van a városban. Az egyik a legjobb szexshopok toplistán szerepel. Nemcsak [...]