Szeretek péniszt szopni

Imádom addig magamba fogadni a rudit, amíg csak bírom. Szerintem azért találta ki az emberiség a szopást, hogy kellően megtisztítsa a szerszámot a pinába hatolás előtt. Az, hogy később polgári használatra került és a pornóipar is bevette, már nem a feltaláló hibája. Biztos az ősi zsidó törzseknél fejlesztették ki, még a bibliai időkben. Engem a szopásban az izgat – ami szerintem a fiúkat is – hogy megalázott helyzetben vagyok, és …szóval, alaposan fejbe basznak. Nem csupán szájba, hanem konkrétan „megbassza” az egész fejemet.

Már ha elég nagy a fasza hozzá. Bikám gyakran állva szopom le: ő két oldalról megfogja a fejem, mint egy strandlabdát, és bassza a számat, tömi a fejemet. Néha szinte bele akarok fulladni a szopásba.

Az orálszexben szeretem a mélytorok műfajt is – gyakran lenyelem neki az egész szerszámot, ameddig csak engedi a természet. Egyszer egy átmulatott éjszaka után a kihalt szentendrei héven, ittasan tartottam hazafelé, amikor véletlenül kikezdtem a velem szemben ülő sráccal. A kezéről láttam, hogy irdatlan lomposa lehet, hatalmas pornófasz, amiért élek-halok. Minden bevezető nélkül közöltem vele, hogy rettenetesen szeretném leszopni. Akár még fizetek is érte. Erre ő udvariasan azt mondta, hogy persze, így Budakalász és Pomáz között gyorsan elintéztem, a srác pedig leste a kalauzt – mindkettőnk jegy nélkül utazott.
Mi bliccelők tartsunk össze, amennyire lehet.

Szép nagy farka volt, ahogy saccoltam – erre mindig ráérzek. Nem túl egészséges dolog egy számomra teljesen idegen férfi gecijét lenyelni, de akkor nem gondolkodtam és lecsúszott mind, az utolsó cseppig. Mit lecsúszott?! – szinte happoltam! Szegény srácnak még a nevét se kérdeztem. Utána telefonszámot akart velem cserélni, de elhajtottam a büdös picsába… minek néz engem?

Hogyan adjunk jó szopást?

A végső erotikus csemege egy férfi megelégedésére és a hetedik mennyország oldalán lévő ország bemutatására, a fellatio számos élvezet koncentrátuma, amelyek egy nagy és grandiózus méretűvé robbannak szét.

Ott van ezen az érzékeny erogén zónákban gazdag oszlopon a nedves és meleg érzés, ott van az oda-vissza mozgás, ott van az ember teljes passzivitása, akinek nincs más dolga, mint élvezni, ott van az ember lelki élvezete is. erőegyensúly, a csemegét befogadó erőérzete…

Így kevés olyan férfival fog találkozni, aki szívesebben töri el a lábujját, mintsem hogy átessen, és ez az erotikus szívesség kétségtelenül elégedett lesz, és minden alkalommal, amikor a másik felét elsajátítja, persze, ha elsajátítja annak minden finom művészetét…

A főbb vonalakon
Általános elv. Azok számára, akiknek szüksége lenne az alapokra, a fellatio magában foglalja a férfi nem stimulálását a száj, a nyelv és az ajkak segítségével, mivel ez a férfi függelék gazdag erogén zónákban, amelyek rengeteg örömre képesek.

Mindig jó szívvel
Nem könnyű falatnyit adni a férfias tulajdonságnak, és csak akkor engedd át magad ennek a meghitt kacérkodásnak, ha feltétlenül akarod, és ne a partnered kizárólagos örömére. Egyrészt azért, mert ha szexről van szó, soha ne erőltesd magad, másodszor pedig azért, mert a simogatott hím, érezve az ön vonakodását, valószínűleg kevésbé lesz elégedett: veszít-veszít kombináció…

Higiéniai kérdés
A ruhák alatt túl sokáig izzadt férfi intimitás első pillantásra nem feltétlenül lesz étvágygerjesztő. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a pénisz kellemetlen szagától, kezdje el orális kalandját egy forró zuhany alatt! Ez a Madame-ot is jobban megszervezi, ha belevág a kérdésbe: szívni vagy nem szívni?

Mindig hallgat
Hallgass partnered testére: amit nem merünk szóban kimondani, azt a test nem tudja, hogyan rejtse el… Szóval próbáld ki a dolgokat, variáld a mozdulatokat és figyeld, hogyan reagál a férfi, hogy mi a baj vele. ellenkezőleg: lökések, sóhajok, suttogás, sírás vagy remegés…

Ne felejtsen el lélegezni
Nyilvánvalóan nem fogod megengedni, hogy elfojtsa magát a túlzott erotikus odaadástól, de ha szeretné elkerülni a levegőhiányt vagy a túlzott oxigénellátást, szánjon időt a légzés szabályozására: bármelyik búvár megmondja, jobb, ha mélyen. és rendszeres lélegzetvételeket, mint kis gyakori és rendellenes légzéseket!

Fogd be
Amikor édesanyád arra tanított, hogy ne beszélj teli szájjal, nem ezekre az intim pillanatokra gondolt, és mégis a maximát kell alkalmazni erre a szemtelen csemegére. Azon túl, hogy meg kellene szakítani a simogatást, hogy megértsd, a férfiak túlnyomó többsége nem szereti, ha beszélnek velük ebben az érzéki varázslat pillanatában. Ez megakadályozza, hogy az agy szüneteljen, és a szórakozás keringjen.

A pozíciók
Egyes nőket lealacsonyító jellege zavarja, ha egy kényelmesen ülő férfi lába között térdelnek. Ebben az esetben a legjobb még mindig az, ha mindketten lefekszenek a paplan alá, hölgyem, uram elé helyezve magát… És ha a paritás buzgó hívei vagy, akár teli szájjal is belemerülhetsz egy finom 69-be . Legyen azonban tudatában annak, hogy sok férfi számára az orális szex egyik örömforrása az általa nyújtott uralom.

Fogak nélkül
Mielőtt belevágnánk ennek a “varázsfuvolának” a lépései közé, vitathatatlanul itt van az egyik legfontosabb szabály, amit be kell tartani, hogy ne dobjon egy vödör jeges vizet az élvezet parazsára, amit meggyújtott: mindig vigye nagyot. ügyeljen arra, hogy az úriember érzéki szárához egyetlen fog se jöjjön, az azonnali csalódás miatt.

Lépésenként
Az előzmények. Ha a szád bevezető nélkül lenyeli a férfi farkát, jó eséllyel ugrál a fájdalomtól, nem pedig az örömtől. Kezdje azzal, hogy az ujjaival játsszon az eszközzel, majd nyaljon néhány rövid, nyállal teli nyalást az attribútum kenésére.

Sebesség
Ezek az urak szeretik a meglepetéseket, a gyorsításokat, a lassításokat… Tehát miután az előétel elkezdődött, óvatosan kezdje el, mielőtt fokozatosan gyorsítaná előre-hátra a függőlegest, majd lassítson újra. Lepje meg őt, és hagyja, hogy az öröm maradjon: ha úgy érzi, hogy a fuvola hamarosan kiadja az utolsó hangját, tartson egy kis szünetet.

A pénisz területei
A férfi nem különböző területekből áll, amelyekhez hozzá kell bújni. Például a makkot egyszerűen a szájába helyezheti, és kis törődésekkel úgy kezelheti, mint egy nyalókát. Nyelvét is végigfuttathatja a frenulum mentén, amely egy rendkívül érzékeny és finom vonal. Vagy miközben a nyelvét a makk koronája körül forgatja, a hüvelykujjával és a mutatóujjával gyakoroljon nyomást a szárra egy kis masszázsmozdulat végrehajtásával.

A pénisz körüli területek
Férfia ízlésétől függően hagyja néhányszor a hím rudat, hogy vigyázzon a környező területekre: finoman húzza át nyelvét a heréi köré , vagy masszírozza a perineumot közvetlenül a herék zsebe alatt, miközben folytatja a szájsimogatást…

Kézzel vagy anélkül
Egyes férfiak különösen nagyra értékelik a fellatiót, ahol csak a száj kínálja a simogatást… De nem mindig könnyű megfosztani magát a kezektől, különösen, ha fáradni kezd. Ezért az állkapocs görcsének elkerülése érdekében időnként adja oda a stafétabotot az ujjaihoz, hogy ne szakítsa meg túl sokáig a simogatást, és megőrizze a férfi örömét: ha a pénisz jól be van kenve, akkor például tarthatja a kezében. és a hüvelykujjával simítsa meg a féket a nyelv reléjében.

A következtetés
Amikor az emberét végre elragadja az eksztázis, amely öröme robbanásszerű előretörését jelzi, előkerül a híres kérdés, hogy hol tárolja a férfi spermát. Egyedül neked kell döntened, és még egyszer ne csinálj semmit vonakodva! Ha ellene van annak, hogy lenyelje a férfi öröme gyümölcsét, bármikor befejezheti a simogatást a kezével, vagy használhat illatosított óvszert (hogy megkímélje a latex ízétől), amelyben az úriember nyugodtan elengedheti magát. ..

A kalandvágyóbbaknak
A mély torok. Azt a technikát, amely abból áll, hogy a férfi péniszét a torka mélyére dönti, általában imádják a haszonélvezők, de nehezebben fogadják el a kimerültek. Valóban elég kellemetlen elutasító reflexhez vezethet. Ez a technika tehát egy kis képzést és pszichológiai munkát igényel, hogy megszabaduljon ettől az elutasítási reflextől.

Prosztata masszázs
Ha a férfinak bármihez kedve van, a szájsimogatások folytatása közben finoman becsúsztathatja az ujját a végbelébe, hogy elmenjen, és bágyadtan masszírozza a prosztatáját, hogy egyszerre mindenhonnan örömek áradjon… Az eredmény: látványos, de az úriembernek különösen izgatottnak, a partnernek pedig gyengédnek és mozgékonynak kell lennie.

Étel
Ha bizonyos ételeket a szájába vesz, a lenyelt nem ugyanazokat az érzéseket fogja élvezni, mint az ízlelőbimbók: egy jégkocka a forró hideg zamatos keverékéhez, egy mentás cukorka a végső frissességért vagy egy könnyű chili az édes égetéshez… Vagy ismét a műfaj nagy klasszikusa: pezsgő víz, hogy ott csillogjon, ahol jól esik!

Közterületek
A szopás egy olyan szexuális gyakorlat, amely nagyon elősegíti a lakott környezetben való felfedezést . Valóban nagyon kevés levetkőzést és helyet igényel, ami bizonyos diszkréciót tesz lehetővé. Kipróbálhatod majd a dolgot egy sötét moziterem hátsó részében , nyáron az erdő közepén, az éjszaka közepén repülőn , autóban (álló!), És még sötétben is. sikátor vagy öltöző egy áruházban…

Frissítés a szextartozékokkal kapcsolatban

A finomság felpörgetése érdekében néhány kiegészítő jelentős pluszt adhat ehhez a finom élvezethez.Ahogy fentebb említettük, a jégkocka, a bors vagy a szénsavas víz azonnali hatást gyakorol Monsieur örömének szintjére. A legjobb, ha a meglepetést tartogatod neki, nehogy felkészüljön rá!

A prosztata masszírozó
Ha Mr. kísértést érez az ötlettől, az orális szex és a prosztata masszázs kombinációja minden bizonnyal még mindig valamivel a hetedik mennyország fölé vezet . A vibrátor használatának előnye a mutatóujj helyett az, hogy a vibrátor pontosan tudja, merre kell menni próbálkozások és hibák nélkül, és ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a pénisz szájba helyezésének szentelhesse magát.

Bilincs és szemkötő
Az elvakult és ragaszkodó úriember annál jobban fogja érezni péniszének minden gyönyörét királyi kezelésben. Az érzések felfokozódnak, és az elragadtatása teljes lesz. És ha mindenekelőtt a Monsieur uralmának örömeit szeretné megerősíteni, megteheti az ellenkezőjét: Madame bekötött szemmel és a háta mögött megkötött kézzel veszi Monsieur szájába…

A maszturbátor
Az örömök variálása és a Madame néhány szünet, hogy tehermentesítse az állkapcsa izmait, egy vibráló maszturbátor váltogatja az úriember péniszének érzéseit, megosztva a száj meleg puhasága és a buzgó maszturbátor sugárzó rezgései között.

Öröm egy varázspálca érintésére
Minden rossz ízlés a természetben rejlik, és minden embernek megvannak a saját preferenciái és apró konkrét vágyai, de ha követi ezeket a tippeket, akkor sikerülhet elérnie, hogy gyönyörű, eksztatikus szökéseket éljen át, és a végén felsikoltson egy zamatos kanyarban. ecstasy: “pipa neve!” “


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]

Szexi stewardess csajok

Enjoy Flying a cég mottója! Mi a legjobb a repülésben? Természetesen a csinos légiutas-kísérők. Eljött [...]

Szexhez sikosító ajánlott, ha anál akkor kötelező

A kenőanyag vagy intim kenőanyag egy speciális gél, amely a nemi szervekre alkalmazható a szexuális [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]