Szexpláza plázacicák análszex Solymosi Edit pornójában

Szexpláza plázacicák privát seggbekúráson mutatják meg, hogy végbélnyílásuk mennyire bírja a strapát. Segédeszközökkel, dildókkal, és jó nagy fasszal történik a próbatétel.

Persze buli az egész, pornós munkára vágyó lány pénzt is keres. Persze egy castingon nem annyit, mint egy éles forgatáson sminkessel és fodrásszal…

solymosi-edit-anal-tagitoval

Solymosi Edit, Miu Lee nem egy székúrt seggű pornós, hanem webcam modell, aki kipróbálta a pornózást. A sperma lenyelése és a kutyapóz a kedvencei. A bemutatóhoz kattints ide.

Ha tetszik Solymosi Edit forgatásán készült bemutató, vagy a Plázaciák, akkor a teljes Tagi tartalom mellett a magyar pornós lányról elkészült leszbi és fiús B/G anyag, vagy a 25 DVD pornófilm letöltése érdekel, és a Szexpláza hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

043_00.JPG119_00.JPG146_00.JPG161_00.JPG202_00.JPG223_00.JPG247_00.JPG248_00.JPG257_00.JPG259_00.JPG286_00.JPG310_00.JPG337_00.JPG349_00.JPG

Az análszexről

A szex nehéz téma: egyes nők számára ez a fajta szex tabu, mások számára egyfajta perverziónak tűnik, és megint mások negatív fájdalmas tapasztalattal rendelkeznek. És mégis, vannak olyan nők, akik szeretik a szexet, és ezért rendszeresen részt vesznek benne. És a szerencsések számába csak a tanácsunk követésével juthat be ezeknek a szerencséseknek a számába. Hogyan lehet élvezetessé tenni az anális szexet?

1. Ne siess
A kulcs ahhoz a tényhez, hogy a szex örömet okoz, hosszú és kiváló minőségű előjáték. Nagyon fel kell ébrednie, mielőtt szexuális kapcsolatba lépne. Sőt, szex előtt ajánlatos egy vagy több orgazmust tapasztalni. Tehát mind erkölcsileg, mind fizikailag nyugodt leszel, ami minimálisra csökkenti a lehetséges negativitást a szexről a minimumra.

2. Bor és romantika
A pihenéshez sem árt egy pohár vörösbor (de nem több!). Hangulatos szürkület és romantikus hangulat is segít, hogy ráhangolódjon a játékos hullámra.

3. Ne szégyellje
, hogy nincs semmi furcsa vagy rendellenes a szexben és a maszturbációban. Ez a tevékenység lehet egy kicsit higiénikus és szokatlan, de ez nem perverzió. Csak szokj hozzá ehhez a gondolathoz, és ne szégyelld magad, amikor itt az ideje, hogy csínyeket játssz.

4. Higiénia és törlőkendők
Talán az örömök során szennyeződéssel találkozik. Ezért tartsa kéznél szalvétákat (száraz vagy nedves, alkohol nem tartalmaz). Vagy használja a színésznők titkát: tisztítsa meg a beleket előre.

5. Új érzések
A végbélnyílás záróizomának ellazításához masszírozza a bőrt. Kombinálja az ilyen masszázst a maszturbációval, és garantáltan tetszeni fog az érzés.

6. Nem minden és nem egyszerre
Először a partnerének meg kell tanulnia masszírozni a végbélnyílást, és egyszerre kell éreznie magát. Csak akkor, ha egy partner jelenlétében nem lehet félénk és pihenni, mélyebb stimulációt folytathat.

7. Kezdje egy kisebb átmérővel
Mielőtt beengedné partnerét egy új helyre, sajátítsa el ezt a területet egy olyan tárggyal, amelynek átmérője kisebb, mint egy péniszé. Ez lehet egy ujj vagy egy speciális dugó. Így képes lesz megszokni a szokatlan érzéseket, és megkönnyítheti partnere számára a munka elvégzését.

8. Készletezze fel a kenőanyagot
Mivel a végbélben a hüvelytől eltérően a kenőanyag nem szabadul fel, kiváló minőségű kenőanyagra lesz szüksége. A legjobb választás a vízalapú kenőanyag, mivel ez a fajta kenőanyag kompatibilis mind az óvszerekkel, mind a felnőtt játékokkal.

9. Szüksége lesz egy óvszerre…
Még akkor is, ha a pár a hüvelyi szex során semmilyen módon nem védett, az óvszer használatának kötelezőnek kell lennie! Először is, ez szükséges a férfiak egészsége érdekében, mert a mikroorganizmusok a végbélben élnek, ami az urogenitális rendszer fertőző betegségeihez vezethet. A fájdalommentes szex titkai:

10. Higiánia
Ha át szeretne váltani a hüvelyi szex és a hüvelyi szex között, ne felejtse el kicserélni az óvszert minden alkalommal, amikor kapcsoló van. Ez mind azért szükséges, mert ugyanazok a béllakók, akiknek jelenléte rendkívül nemkívánatos a hüvelyben.

11. Tiszta kezek…
Ne felejtsük el az ujjak tisztaságát az ilyen “kapcsolók” során. És annak érdekében, hogy ne fusson folyamatosan a fürdőszobába, használjon orvosi latex kesztyűt a stimulációhoz.

12. Tiszta játékok
A játékokon ajánlatos óvszert is viselni. Egyes játékok (például gyöngyök esetében) azonban ez lehetetlen, így az ilyen stimulánsokat nem lehet megosztani másokkal. És természetesen ne felejtsük el mosni vagy tisztítani egy speciális eszközzel szexuális játékokat minden alkalommal használat után.

13. Ellenőrzés
alatt Az első szex fájdalommentes lesz, ha a folyamatot ellenőrzés alatt tartja. A partnerednek kétségtelenül engedelmeskednie kell neked, és meg kell adnod a parancsot, hogy hagyd abba, ha kényelmetlenül érzed magad.

14. Stop on Demand
A szexnek örömet kell hoznia, nem fájdalmat. Ne feledje, hogy bármikor megszakíthatja a folyamatot, ha fájdalmai vannak, és elhalaszthatja a szexet a következő alkalomra.

15. Kettős stimuláció
Ne folytassa a behatolást további stimuláció nélkül: hagyja, hogy a partner szabad kezével simogassa a csiklóját. Önállóan is játszhatsz vibrátorral.

16. Kényelmes testtartás
Az első nemhez két póz optimális: térdkönyök és a misszionárius variációja (egy párnát helyeznek a nő combjai alá). Az első esetben a fenék önmagában szétesik, ami megkönnyíti a partner számára a jobb lyukhoz való hozzáférést, és a pénisz nyomása a végbélnyílás záróizomán gyengül. A második esetben a partnerek láthatják és megcsókolhatják egymást, ami segít néhány nőnek pihenni. Hogyan kell szexelni:

17. Megfelelő légzés
A behatolás során a kényelmetlenség minimalizálása érdekében lazítson és figyelje a légzését. A cselekvések sorrendje a következő: mély belégzés – behatolás sekély mélységbe – kilégzés. Lélegezze be – hatoljon tovább – lélegezzen ki. Lélegezz így, amíg az ember teljesen be nem lép.

18. Segítsen partnerének
Amikor partnere belép önbe, és mélyebbre kezd mozogni, segítsen neki a végbélnyílás záróizomának ellazításával, mintha kiürítené a beleket.

19. Lassan
mozogjon A partnerének nem szabad hirtelen mozdulatokat tennie. Amint egy kicsit mélyebbre hatol beléd, abba kell hagynia, hogy hozzászokjon az új érzésekhez, különben megsérülsz.

20. A kommunikáció a siker
kulcsa Nem csak a partnered cselekedeteit kell irányítania, és meg kell állítania, ha kényelmetlenül érzi magát, hanem fel kell vidítania egy embert is. Mondd meg neki, hogy úgy érzed, mintha behatolna hozzád, és hogy felkelt a szex gondolata.

21. Készüljön fel az orgazmusra
Igen, a szex közbeni orgazmus nem fikció. A pénisz mozgása a végbélben stimulálja a hüvely alsó falának érzékeny területét (a franciák ezt a területet zsákutcának nevezik).

22. Ha nem tetszett, akkor rendben
van, talán a partnere túlságosan sietett, vagy nem pihent eléggé. Végtére is, sok nő számára a hüvelyi szex első tapasztalata szintén nem túl kellemes. Ne vess véget a szexnek! Csak próbáld meg még néhányszor megtenni, kiigazításokat végezve. És valószínű, hogy a következő alkalommal, amikor ez a fajta szex vonzó lesz az Ön számára.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfiak szexshop vásárlásainak toplistája

Milyen termékeket szoktak a férfiak egy szexshopban vásárolni vagy rendelni? A pasik mindent vesznek aminek [...]

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Miért néznek a férjek pornót?

Szexfüggőség, vagy ahogy a tudósok nevezik, a pornófília semmiképpen sem a XXI. század betegsége. A [...]

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]