Az ország legszebb cigány lányai

Felsorakoztak az ország legszebb cigány lányai a szépségversenyen. A huszonhat roma lány először indult szépségversenyen, mert a magyar versenyeken szerintük nem kapnának esélyt, és azok egyébként is meg vannak bundázva. A képen Orsós Erika, és Csikós Irén látható fürdőruhában. A teljes galériához kattints a fotóra vagy ide.

A huszonhat roma lány először indult szépségversenyen, mert a magyar versenyeken szerintük nem kapnának esélyt, és azok egyébként is meg vannak bundázva.

A győztes Menyhért Vivien szépségkirálynő. Kiss Hajnalka és Virtyó Alexandra udvarhölgyek a Fővárosi Cigány Önkormányzat FCÖ roma szépségversenyének döntőjén, a budapesti Európa hajón 2012. december 16-án lettek híresek.
Megírtuk, a húsz éves Menyhért Vivien nyerte a roma szépségversenyt. A nyertessel beszélgetett a Hír24.
Számított rá, hogy Ön nyeri a versenyt?
Titkon számítottam rá és nagyon reménykedtem abban, hogy én nyerem. A szűkebb és tágabb környezetemben évek óta ösztönöztek arra, hogy jelentkezzek szépségversenyen és úgy érzem, hogy ezt a versenyt a Fővárosi Cigány Önkormányzat rám szabta.
Mi volt a nyeremény?
Sminkoktatást, Zumba oktatást, némi pénzt és egy éven át a Fővárosi Cigányönkormányzat szépségnagykövete lehetek. Nagy feladat ez számomra, de örülök, hiszen a verseny célja az, hogy a lányok a szépségükön kívül tudásukkal és kisugárzásukkal együtt mutathassák meg sokszínűségüket és azt, hogy egyenjogú tagjai a társadalomnak vagyis fel kell venni a harcot a kirekesztés és az előítéletek ellen. Célom, minél több fiatalt rávenni a tanulásra, hiszen az a legfontosabb a mai világban.
Ön, mit tanul?
Jelenleg a Magyar Táncművészeti Iskola végzőse vagyok. Ezután szeretném elvégezni a Magyar Táncművészeti Főiskolát. A média nagyon érdekel, remélem kapok felkéréseket szívesen vállalnék műsorvezetést, háziasszony szerepeket, főleg roma témájú műsorokban, rendezvényeken. Ezen kívül dolgozom is, a „Most lépj” programban táncolok.
Miért van szükség külön roma szépségversenyre?
Mert ez egy speciális, véleményem szerint nálunk kicsit eltérő a szépség ideál. De nem kizárt, hogy egyszer azért megmérettetem magam a Miss Hungary-n is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop ötletek, az Intim Center minden nap nyitva

Célul tűztük ki magunknak, hogy segítsünk az embereket félelmeik eltávolításában, megtanulni elfogadni önmagukat és testünket, [...]

Gond van a merevedéssel, lankad a férfiasság és pénisz? Van segítség!

Időben gondoskodnia kell egészségéről, hogy kritikus helyzet esetén ne csodálkozzon, hogyan lehet növelni a hatékonyságot. [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER az első és legjobb az országban!

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER legyen az mert az a legjobb! Ha internetes [...]