Anyám és én – szextörténet

Ott álltam, nadrágommal a bokám körül, rejszolva. Pont elkezdtem elélvezni, mikor anyám kijött a fürdőszobából. Itt voltam faszommal a kezemben, gecit lövellve, próbálva felhúzni nadrágomat. Viccesnek látszott, de hidd el, akkor nem nevettem. Anyám arcán látszott a sokk, bár gyorsan megfordult, és visszament a fürdőszobába. Gyorsan összeszedtem magam, és persze egy nagy geci folt volt a nadrágszáramon. Letöröltem, amennyire tudtam. miután anyám felöltözve kijött a fürdőszobából, ami igen hosszú időnek tűnt, megkérdezte, hogy készen állok – e az evésre, és hogy mehetnénk.

Úgy tett, mintha semmi nem történt volna, de volt némi feszültség a levegőben. Lementünk az étkezőbe, és megettük a vacsoránkat, négycsillagos szálló volt, és végigettünk minden fogást. Anyám rendelt egy üveg bort, és mondta, hogy szerezzek poharat, de csak egy poharat, mert a kiképzőm azt mondta, hogy nem fogyaszthatunk semminemű alkoholt. A teljes szextörténet a Tagi szexhírek oldalon itt olvasható


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Valentin napra készül a lány… és te?

Erotikus társasjátékkal, szex társasjátékkal készülnek a legtöbben, hisz remek erotikus Valentin-napi ajándék. Ráadásul közös szórakozást nyújt, [...]

Nem áll fel? Új férfi potencianövelők, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]