Kocsis Korinna szerint csalás az egész szépségverseny

Kocsis Korinna (22) azt állítja, előre tudta, hogy ő nem nyerhet. Kijelentése lavinát indított el, vasárnap már egy másik döntős, Vígh Diána (22) is csalást kiáltott. Kocsis Korinna azt állítja előre tudta ki nyeri a szombati szépségverseny döntőjét. Élő adásban jelentette be nem kéri a fejdíszt.

A győztes, Rákosi Annamária, aki szobatársa volt Korinnának nem látta a baljós árnyakat a végeredménnyel kapcsolatban.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Kocsis Korinna nem tart igényt a Miss Intercontinental címre, és azt felajánlja a negyedik helyezettnek. A 22 éves kozmetikusmodell Facebook-oldalán pár perccel később már meg is jelent egy hosszabb nyilatkozat, amelyben leírta, hogy döntésének fő oka az volt, hogy napokkal korábban pontosan tudta, hogy csak a dobogó harmadik fokára állhat majd. A teljes cikket itt olvashatod el.

Kocsis Korinna legutóbbi képén megmutatja, hogyan relaxál. Az egykori szépségkirálynő meztelenül, pezsgős pohárral a kezében ül egy elegáns kádban. A gyönyörű magyar lány 2009-ben szerezte meg a Miss Earth Hungary elismerést, majd 2016-ban lett Európa legszebbje és a világ ötödik leggyönyörűbbje a Miss Supranational versenyen.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

BDSM szex és felnőtt szexbolt kellékek Szeresdmagad szexshop

A BDSM a hatalom és az öröm művészete. Már régóta nem tekinthető perverziónak, a kapcsolatok [...]

Valentin napi ajándéknak szexet kérek meg egy vibrátort

Valentin napi ajándéknak szexet kér a lány, meg egy vibrátort. A vibrátor vásárlás megoldásában tudunk [...]

Merevedési zavarnál ki a hibás és mit kell tenni?

Annak érdekében, hogy egy férfi érzelmileg és fizikailag egészségesnek érezze magát, különös figyelmet kell fordítani [...]

Anál és prosztata izgatók pasiknak az intim webshop kínálatában

Nem csak a nők szeretik használni a játékokat az ágyban. A modern férfiak sem szégyenlősek [...]