Michelle Wild, Vad Katalin lánya Vad Málna mit szól anyja pornós életéhez?

A Vad Katalin polgári nevét felvállaló expornószínésznő Michelle Wild nemrég teljes titokban összeházasodott gyermeke apjával. Az esküvő Wildot is váratlanul érte, kedvese ugyanis egy vidéki kirándulás során kérte meg a kezét, aki miután igent mondott, azonnal egy anyakönyvvezető előtt találta magát. “Ott álltam melegítőnadrágban, pulóverben, kicsit haragudtam rá először, hogy nem szólt” – mesélt az esküvőről Michelle Wild, aki egy kocsmában ünnepelte meg a házasságkötést.

Michelle Wild férje korábban elhatározta, hogy ejtőernyős ugrás közben veszi feleségül az expornószínésznőt, ezért azt tervezik, hogy jövő nyáron ismét összeházasodnak, és a levegőben is kimondják a boldogító igent.
– Aztán csapunk egy hatalmas bulit, valószínűleg a Bakonyban, ahol már egyszer férjhez mentem, de akit nem akarunk meghívni, annak azt mondjuk majd, hogy Szingapúrban lesz – nyilakozta egy korábbi interjúban az anya.

michelle_wild_vad_katalin_arca_tiszta_geci

Ebből a frigyből született Vad Málna. A fotón Vad Katalin arca teljesen gecis egy pornójelenet befejezte után. Ketten a szájába és az arcára élveztek szopás után. Mit szól majd Vad Málna, ha szembesülnie kell anyja, Vad Katalin pornós múltjával? Hamarosan megtudjuk!

– Miért is lett a lányod Málna?
– Nem vagyunk gyümölcsmániasak, csak így alakult. A férjem szokta mondani, hogy csókolom azt a málna szádat, ő választotta, övé a felelősség, de a Vad Málna jól is hangzik. A családban van már egy Vad Virág, a többieknek “normális” neve van. Persze ezzel a vezetéknévvel szinte mindegy, úgyis mindenki megtalál, a tanárok, a gyerekek – válaszolja Vad Kati.

– Milyen anyának lenni ahhoz képest, amit elképzeltél?
– Az volt a baj az elején, hogy voltak elvárásaim. Azt gondoltam, hogy én olyan ember vagyok, aki képes a boldogságra bármilyen körülmények között. Aztán rájöttem, hogy tudok szomorú is lenni néha, a boldogság néha nehezebb, mint ahogy képzeltem. Sokszor hiába vagyok boldog, nem tudom befogadni, feldolgozni. Azon töprengek sokszor, hogy a gyerek meddig az életünk része, honnan kezdődik a magánéletünk házaspárként a férjemmel. Hogy mennyire kell alávetni a saját életünket a gyerekvállalásnak. Sokáig azt hittem, hogy én valami szélsőség vagyok ebben a témában, de később megismerkedtem más anyukákkal, beszélgettem velük és arra jutottam, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyit áldoz be, hol húzza meg a határt. Például, ha egy gyerek az anyjával alszik, az lehet mindkettőjük igénye, de ez megakadályozza, hogy az anya és az apa együtt aludjanak házastársakként.

– Hasznosak ezek a a pornófilmek. Amikor találkoztam annak idején Michelle Wilddal, a Vad Katival életemben először, letérdelve megköszöntem a pályatársaim nevében azt a sok csodát, amit az életünkbe csempészett – Vastag Csaba vallomása váratlanul érte, aki a pornófilmek hatásáról beszélgetett a másokkal.

Vad Kati, Michelle Wild pornós múltja
– Magyar csajok a pornó húspiacon pénért basznak
– Michelle Wild interjú itt olvasható
– Vad Katalin, Michelle Wild reklámvideóban szerepel
– Michelle Wild, Vad Kati előbb utóbb pucsítani és pornózni fog
– Rocco Siffredi megalázta Vad Katalint élete és videók
– Pincérnő lett Vad Kati a volt pornós, már a sékert rázza nem a faszt
– Vad Kati a régi életét szeretné
– Vad Katalin, Michelle Wild reklámfilmben – Michelle Wild análszex pornóvideó
– Beszólások pornófilm forgatáson
– Telefonszexben is faszpályán
Maya Golddal és Sandra Ironnal közös szexvideó
Rocco Siffredi seggbe bassza – Vad Kati pultosklént is dolgozik
– Maya Gold, Michelle Wild és Sandra Iron pornóvideó
– Michelle Wild Vad Katalin pornóvideó
– Michelle Wild, Vad Katalin képek és videók
– Michelle Wild gecit kap a melleire
– Michelle Wild seggbe baszva Rocco Siffredi mester által
– Michelle Wild seggében nagy fasz
– Michelle Wild szexvideók és galériák
– Szexegyetem Michelle Wild igazgatónővel
– Terhesen mutattak pinát: Vad Katalin és Demi Moore
– Maya Gold, Michelle Wild és Sandra Iron
– Michelle Wild kezében a kolbász is úgy áll mint a fasz.

Vad Kati egy belvárosi, éjszakai szórakozóhelyen is szolgálta a közönséget. A felnőttfilmekből ismert, majd a Jóban Rosszban című szappanoperában Ivett nővért alakító Vad Kati polgári állást vállalt írta a Blikk.

– A férjem nem kifejezetten örül, hogy munkába álltam, de én nem vagyok jó háztartásbeli, abból nem tudok feltöltődni. Nekem muszáj dolgoznom, mert attól megbolondulok, ha nincsen konkrét feladatom. Szeretem az éjszakai életet, a szórakozást, de ha bulizni indulunk, az teljesen felforgatja az életünket. Macerás dolog, taxiba kell ülnünk, bébiszittert kell hívni, és lehet, hogy nem is olyan helyre és társaságba keveredünk, ahol jól érezzük magunkat. Itt tudom, hogy jó helyen vagyok, pedig vannak elvárások, amit teljesíteni kell – nyilatkozta a lapnak az expornós. Hozzátette: férje egy népszerű budapesti bár tulajdonosa, így akár ott is dolgozhatna, de a férfi ellene van, hogy egy helyen dolgozzanak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé [...]

A mennyország létezik az orgazmusban is, az Intim Center szexkütyüjeivel megtapasztalhatod

Az orgazmus magas szintje maga a mennyország.  Az eredeti szexshop cikk ezen kivonatával INTIM CENTER [...]

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

A szexkellékekkel is élvezkedik Zsichla Erika

Sokan nem mernek kipróbálni szexuális kellékeket. Akik igen, azok sem nagyon vallják be. Miért? Vajon [...]