Dukai Regina meztelenül

Általános iskolás évei alatt kezdett el zenével és énekléssel foglalkozni. Az iskola mellett négy évig zeneiskolába járt, ahol zongorázni tanult és öt évig a kapuvári kórus tagja volt, akikkel minden évben fellépett a karácsonyi koncerten.
A középiskolát Győrben a Szabadhegyi Közoktatási Központban végezte el. A középiskola után Sík Olga énektanárhoz járt három évig.

Mindig is énekesnő szeretett volna lenni, de először modellként vált ismertté. Bátyja, Gergely négy év egy hónapot töltött börtönben drogdílerkedés miatt. Majd 2011-ben jelentkezett a Való Világ 5 szériájába, az Alfahímek kategóriában, ahova a nézők elsőként szavazták be a villalakók közé.

Zenei karrierje: 1999-ben részt vett a TV2 Kifutó című műsorában, de nem ért el helyezést. 2004 decemberében jelent meg első albuma Csak szeress… címmel. Az albumról két kislemez jelent meg: a Csak szeress vagy menj tovább és a Befogom a szám című dalokból. 2006-ban felkérték a Tibor vagyok, de hódítani akarok című film egyik betétdalának, a Szerelemről álmodom című dalnak az eléneklésére. Meg ugyanebben az évben Sári Évivel közösen készített el egy kislemezt, mely a Belém bújt a kis ördög című dalból készült.

Dukai Regina meztelen. Pucér és pinás és más képek:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Dj Szeifert és Krash is felkérték, hogy Regina egy közös kislemez erejéig, mely a Rhythm of Noise című dalból készült. 2008-ban megjelentetett egy újabb kislemezt, mely az Érezd című dalból készült. 2009-ben DJ Hamvai P.G. felkérte Reginát egy, hogy ezentúl kizárólag ő énekelje fel a számait. Első közös számuk 2009 áprilisában jelent meg Dream of my life címmel, amely Hamvai P.G. válogatásalbumán kapott helyet.

Linkek: Dukai Regina szereti ha a szájában van valami, bejegyzés itt – 18 szexi bombázóval pózol Dukai Regina modell – Baszdmeg, hogy kit dugnának a magyar férfiak itt megtudod.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapest, rendelhetsz online vagy vásárolj személyesen

Szeretnéd megújítani az intim életét, friss érzéseket és érzelmeket tapasztalni? Akkor nézzen be virtuális online [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]

A legjobb szexuális játékok egy házaspár számára: ezeket kell kipróbálni

Mennyire fontos számodra a szex sokszínűsége, kedves barátaim? Értelmetlen elbújni: mindannyian unatkozunk a monotonitással. Nem [...]

Szexshop kütyükkel ismerkedik Németh Zsuzsanna amatőr pornóban

A Szexpláza irodában a szexhopban kapható diamond sexshop minősítésű szexkütyük kerülnek elő a fiókból!  Németh Zsuzsanna [...]