Fotózd a segged, popó fotó

Popó fotó, a saját segg fotózása a legújabb őrület. Az egyszerű önfotózás már lejárt lemez, ha csak nem popsi-szelfiről van szó. A legújabb trend egyik képviselője a 20 éves fitneszmodell, Jen Selter, akinek fenék-posztjait már majdnem 3 millióan követik a világhálón.

popo_baszni

A 26 éves Déri Laura egyáltalán nem zavartatja magát: ha popót támad kedve fotózni, a különleges hóbortnak bárhol, bármikor hódol. Jelenleg egy fitneszbajnokságra készül, és egy fenékszépségversenyen is indult nemrég.

Egy formás, feszes popsiért azért tenni is kell, hiszen fitmodellként előírás a pózolás, és a lányoknak kerekded formáikat is meg kell mutatniuk. A videón VV Dya plázacica, rendes nevén Kovács Dia játsza az agyát.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Alpha Man potencianövelővel kiegyensúlyozott lesz a szexuális életed, és libidód

Alpha Man potencianövelő és immunerősítő, rendelés vagy személyes vásárlás. Tökéletes férfi vitamin 3 kiemelt hatással [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]

Ki jár gyakrabban szexboltba srácok vagy lányok?

Az egzotikus termékek iránti kereslet nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, növekszik. Egyre többen válnak merésszé [...]

Nem lehet baj a merevedéssel ha van jó potencianövelőd

A potenciával kapcsolatos problémák minden férfit aggasztanak, különösen reproduktív korban. A potencia probléma azonban annyira [...]