Nem dugott a főnökkel a két nő

Hármas szexet akart az előléptetésért a főnök a két csisnos nőtől. Igazi tisztességtelen ajánlatot tett két női alkalmazottjának egy brit férfi. A főnök arra akarta rávenni az asszonyokat, hogy szexeljenek vele, hogy feljebb léphessenek a ranglétrán.

baszni_akarta_oket

A 29 éves Anna Mazover és a 24 éves Diana Nicholl Pierson azért vesztették el állásukat, mert visszautasították 55 éves főnökök szexuális ajánlatát. A Daily Mail információi szerint a férfi azzal állt a két nő elé, hogy ha felmennek hozzá és közösülnek vele hármasban, akkor előlépteti őket.
A két asszony visszautasította a főnök ajánlatát, aki ezt követően ellehetetlenítette őket a munkahelyen, hogy megszabaduljon tőlük. A lányok azonban nem hagyják magukat, feljelentést tettek a férfi ellen.
A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a férfi, ügyvédjén keresztül egyelőre mindent tagad. Ha egyszerre mondta a nőknek a dolgot, nincs esélye.
Cikkek a témában a Titkánők.com oldalon, és itt: Szerződésbe vették, hogy a munkahelyen a titkárnőnek szexelnie kell a főnökkel – Fiatal, jó alakú nyitott titkárnő, a főnökkel kúrni kell bizony – Szűcs Andrea titkárnő castingon pucsít – Ferik Edit megmutatta a pináját is – A fiatal, jó alakú, mindenre nyitott nőnek, a főnököt szopni kell cikk és további bejegyzések itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potencia fokozásához így növelhető a vágy és az erekció

Korral is jár a nemi vágy és tesztoszteronszint csökkenése. A libidó, a tesztoszteron többségében fiatal [...]

A pasimnak a potencianövelőtől végre rendes merevedése volt

A pasimnak mostanában durván kőkemény merevedése, tartós erekciója van, és én is felizgulok csak egy [...]

A vibrátorok a legkedveltebbek masztizásra és szex közben is hasznos

A szexshop üzletekben a vibrátor választék olyan nagy, hogy aki nem tájékozott, az tanácstalanul áll, [...]

Szexshop XO.hu

Az XO online szexshop bolt, készletről küldi Önnek a termékeit. Magyarországon is egyre több az [...]