Nina Dobrev meztelen

Vetkőzik új filmjében Nina Dobrev +18 fake fotó, ahol a test másé de a fej az övé! Megjelent a Let’s Be Cops előzetese, melynek egy jelenetében a Vámpírnaplók sztárja ledobja összes ruháját. Nina Constantinova Dobreva 1989. Január 9-én született Sofiában, Bulgáriában. Kanadában nõtt fel. 2 éves volt, amikor Torontóba költözött a szüleivel. Édesanyja mûvész, édesapja pedig számítógépes szakember. Van egy bátyja. A J.B. Tyrrell Sr. Public Schoolba majd a Wexford Collegiate School for the Arts-ban tanult. Már kicsi korában jelentkezett nála, hogy tehetséges. Táncolt, gimnasztikázott, énekelt, színészkedett, és imádta a színházat. Beiratkozott a Dean Armstrong Színészképzõ iskolába, és itt több tehetségkutató felfigyelt rá.

Nina-Dobrev-meztelen

Idén augusztusban érkezik az amerikai mozikba Luke Greenfield legújabb vígjátéka, a Let’s Be Cops, melyhez a napokban debütált az első hivatalos trailer is. A Ryerson Egyetemen szociológiát tanult, de végül inkább a színészkedést választotta és 2008-ban otthagyta az iskolát. Szeret utazni, fõként Európa országaiban barangol szívesen. Szeret úszni, sziklát mászni, snowboardozni és lovagolni is. Fontos számára az arcápolás. Heti 3 – 4 alkalommal yógázik. A legnagyobb szenvedélyének a munkáját, a színészetet tartja, mert úgy véli, hogy a megformált karakterek, segítik az embert abban, hogy megismerje önmagát.
A szerelmi életérõl nem sokat tudni. A hírek szerint 2010-ben a The Vampire Diaries forgatásán összejött a nála 11 évvel idõsebb szívtipróval, Ian Somerhalderrel. Kapcsolatukat sokáig titkolták a nyilvánosság elől, majd 2013-ban szakítottak. A hírek szerint Nina közelebb került másik sorozatbeli kollegájához Paul Wesleyhez, de ezt senki nem erősítette meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor vásárlás, tippek és használat, nagy vibri tanácsadó

Nem minden lány, még akkor sem, ha tökéletesen ismeri a testét, és világosan érti, mire [...]

Állni fog a cerka az tuti, top cikkek POTENCIANÖVELŐK témában

Gondold el, hogy lazán, jókedvűen, mindenféle stressz nélkül várod a szexet. Magabiztos vagy, aggodalmak nélkül! [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]

Gésagolyót ajánlunk minden nő hüvelyébe – Sexshop 69 sexshop

Mit ad a golyók használata? Az ókor óta ismert szimulátorok, amelyek erősítik a hüvelyi izmokat az [...]