Pillman Lívia és más magyar modellek

Míg a modellvilágból Palvin Barbi és Mihalik Enikő verekszik meg itthon a címlapokért, addig kevésbé hallani olyan lányokról, akik már majdnem annyira híresek külföldön, mint ők. Megszólal Pillman Lívia, Pethő Bálint, Pampuk Tímea, Boldov Eszter, Hatlaczki Tamara, Nagy Andy (Nagy Andrea).

Befutott modellek, akiket itthon alig ismerünk. Míg a modellvilágból Palvin Barbi és Mihalik Enikő verekszik meg itthon a címlapokért, addig kevésbé hallani olyan lányokról, akik már majdnem annyira híresek külföldön, mint ők. Lássuk az új arcokat, feltörekvő magyar topmodelljeinket!

magyar_modell

A 19 éves Pillmann Lívia épp ügynökével beszélget a közelgő úticélról. A csinos lányt ő fedezte fel 15 évesen a metrón. Pillman Lívia első fotózásakor 16 éves volt és szinte egyből repült is Párizsba. Akkor még annyira tapasztalatlan volt, hogy egyből el is tévedt.
A következő ügynökségnél egyszerre három nemzetközi sikert bezsebelő szépséget is találunk. A tapasztalatok itt is azt mutatják, hatalmas a kereslet a magyar lányok iránt. A vörös hajú Timi egy éven belül London, Párizs kifutóin sétált és az olasz Vogue és Milánó címlapjain szerepelt.
A 19 éves Boldov Esztert egy bevásárlóközpontban szúrták ki, azóta Szingapúrban és Japánban is dolgozott, most éppen New Yorkba készül. A 20 éves Tamara pedig nívós olasz és francia magazinokban szerepelt és ő is hamarosan New Yorkba utazik.

boldov_eszter

Ő pedig már a 20 éves Nagy Andy, aki még csak 2 éve modellkedik, mégis már olasz és ukrán címlapokon és milánói show-kon is megmutatta magát, nemrég pedig a legjobb hazai modell kategóriában is díjra jelölték.
Amikor nem a világot utazza be, akkor vagy gyerekkönyvet ír, vagy jógázik, ami sokat segít neki a modellkedésben. Külföldön már mindannyian befutottak, itt az idő, hogy mi magyarok is megjegyezzük az arcukat!
Boldov Eszternek az édesapja orosz származású, viszont itt él Magyarországon, és ráadásul egy magyar bevásárlóközpontban figyeletek fel a rettentően vékony lányra. Mindezt a legnagyobb modellekkel foglalkozó portálon írták meg a VM models üdvöskéjéről. Ugyanitt írták, hogy Eszter imádja a divatoldalakat olvasni, Komáromban él,és Szingapúrban már nagy sikereket ért el. Nos, ez most egy újabb siker, hiszen erre az oldalra csak nagyon kevés kezdő modell kerül fel, ráadásul akik már felkerültek sem biztos hogy mind befutnak. Viszont Mihalik enikő is először az újoncok rovatba került fel, és aztán hihetetlen karriert futott be, ma ő Magyarország legismertebb és legsikeresebb modellje. Vajon Eszter a nyomába érhet? Majd meglátjuk, mindenesetre nagyon klassz, hogy ha már Magyarországnak nincs világhírű popénekese, legalább a divatvilágban bontakozzunk ki.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Felcsatolható élethű péniszek az Intim Centerből

Felcsatolható élethű pénisz 20 cm-es, leszbikus női kapcsolathoz, vagy férfi és nő kapcsolatban szerepjátékokhoz. A [...]

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]

Tuti hely a szexshop Budapest INTIM CENTER a Károly krt. 14. félemelet

Ha nem tudja, hogyan kell finoman utalni a partnerének, hogy valami újat szeretne kipróbálni az [...]

Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort

A japán tinilányok is szeretik a vibrit. Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort, igaz ők [...]