Mindent elvállalt amatőr pornóban Pinky plázacica, Danka Angelika

Pinky, Danka Angelika plázacica Szexplaza.hu/plazacica. Az online szexshopban kapható szexkellékekkel is élvezkedik amatőr castingon. A Szexpláza diamond szexshop kellékei. A dildók közül egy realisztikus valósághű műpénisz és egy nagy méretű műfasz dildó.

Perverznek számító anál tágító ami felfújható pumpás, így mérete fokozatosan növelhető. Olyan eszköz ami bilincsnek is használható, és popsi, punci izgatásra is, egy s/m fémlánc.

A nőgyógyászok munkaeszköze, a vagina tágító egy műanyag spekulum, ami fémből is van. Fokozatos anál dugó, mellszívó, bőr korbács maszturbálás és szex közben is jól hasznáható. Danka Angelika fotók ezekkel a szexkellékekkel: realisztikus valósághű műpénisz, nagy méretű dildó, pumpás anál tágító, s/m fémlánc, spekulum, anál dugó, mellpumpa, korbács.

     

Nem titok, hogy a testen több száz erogén zóna található, és mindegyik személyenként eltérően működik. Ez a különbség általában az érzékenységben rejlik: egyes területek érzékiek, mielőtt csiklandoznák, mások “jó verést” igényelnek; ) Hogyan határozható meg, mire van szüksége egy partnernek?

Igazán extrém szex. Kivel, mikor es hogyan?

Legyen realista – egyetlen cikk sem ad általános tanácsot ebben a kérdésben – mindent a tapasztalat tanul meg. Ezért az igazi extrém szexhez olyan partnerre van szüksége, aki ismeri az összes “édes pontját” és “forró pontját”. Miért? Igen, csak azért, hogy az olyan pillanatok, mint: “Nem itt, hanem itt”, “Tovább balra kérem!”, “Kicsit erősebb (gyengébb) nyomás” – ne vonják el a figyelmét a fő dologról – rendkívüli öröm! A boldog családok szexuális repertoárjában az ilyen apróságok ismerete a norma. Az orgazmus elnyerése a cselekvések egyértelmű algoritmusa, “Hibák” soha nem történnek (csak az első-két évben lehetségesek).

DSC01010.JPGDSC01009.JPGDSC01008.JPGDSC01007.JPGDSC01006.JPGDSC01005.JPGDSC01004.JPGDSC01003.JPGDSC01002.JPGDSC01001.JPGDSC01000.JPGDSC00999.JPGDSC00998.JPGDSC00997.JPGDSC00996.JPGDSC00995.JPGDSC00994.JPGDSC00993.JPGDSC00992.JPGDSC00991.JPGDSC00990.JPGDSC00989.JPGDSC00988.JPGDSC00987.JPGDSC00986.JPGDSC00985.JPGDSC00984.JPGDSC00983.JPGDSC00982.JPGDSC00981.JPGDSC00980.JPGDSC00979.JPGDSC00978.JPGDSC00977.JPGDSC00976.JPGDSC00975.JPGDSC00974.JPGDSC00973.JPGDSC00972.JPGDSC00971.JPG

Titkait nem osztod meg senkivel. De egy bennszülött, szeretett férjjel – megteheti. Valószínűleg neked és neki is van néhány nem megtestesült, de gyakran görgető kép a fejedben. Beszélhet róla – maga a beszélgetés a teljes harckészültség állapotába hozhat. Mit is mondhatnánk ezeknek a fantáziáknak a megtestesüléséről. A fantáziák lehetnek egészen ártatlanok, de nem kevésbé kívánatosak, hiszen például a barátom férje arról álmodozott, hogy megszállja őt abban a pillanatban, amikor steaket sütött neki. És ez bonyolultabb is lehet: például hármasban vagy zsúfolt helyen – nem minden pár dönti el az ilyen fantáziák megtestesülését. Igen, és nem is szükséges! A gyakorlatban bármilyen fantázia eljátszható vagy utánozható.

Szerepjáték

Szóval mindent tudsz egymásról, és még egy kicsit többet is? Bízol benne, mint magadban? Nyugodt vagy, magabiztos, és pontosan tudod, mi a “jó” és mi a “rossz”? Akkor hajrá!

Erotikus fantáziák bemutatása
Ez az előző bekezdés folytatása. Bár a szórakozás nem mindenkinek való. Fejlett képzelőerőre, jó arányú művészire és valós fantáziákra van szükség. Egy régi barátom osztotta meg tapasztalatait. min vagy meglepve? Egy roham az őszinteség, egy pohár alatt, lányok és nem úgy még mindig osztoznak! Szóval, az “egykori” csak fél fordulattal kapcsolt be attól, hogy főnököt és titkárnőt játszott. Az extázisban kiabált neki: “Gyere, dolgozz le egy bundát, egy autót, egy lakást, amit vettem.” Egyébként soha nem vett neki semmit.
Egy másik jó barátom mesélte, hogy férjével tanárként és középiskolásként játszanak. Még speciális jelmezeket is készítettek ehhez a játékhoz. Általában meglehetősen fejlett pár. Egyszer megmutatta nekem egy prostituált, egy rendőr, egy szobalány és egy nyuszi jelmezét (Playboy, mit gondolsz?).

Pszichológus barátom azt mondja, hogy a szerepjátékok szélsőségesek a szabálytalanság határán. Ha nemcsak a változás miatt folyamodik hozzájuk, hanem egyszerűen nem gondol különösebb fantázia nélkül a szexuális életére, akkor ez már patológia. Elmesélt egy ilyen esetet a praxisából. A pár élvezte a Lolitát. A feleség rövid ruhát, kis fehér bugyit és zoknit vett fel, masnit kötött, félénk volt és nyalókát szívott. “Bácsi” felajánlotta, hogy a “szimulátorán” gyakorolva megtanítja, hogyan kell helyesen szopni egy nyalókát. Ez a történet minden alkalommal megismétlődött. Hamarosan a szex “Lolita” nélkül már nem volt lehetséges.

Már hallom is felháborodott felkiáltásaitokat: na, azt mondják, mit kínálsz nekünk? Ó, könyörgöm! És ha ez a cselekmény a feleségnek is megfelelt, ki lett ettől rosszabb? Talán azok a lányok, akik szexuális elégedetlenségükre hivatkozva soha nem várták meg, hogy ez a “bácsi” lefújja a tetőt? 3. BDSM

Egy barátom, egy pszichológus azt mondja, hogy a szerepjáték szélsőséges egy szabálytalanság szélén. Ha nemcsak a változatosság miatt folyamodik hozzájuk, hanem egyszerűen nem képzeli el a szexuális konkrét életét fantázia nélkül, akkor ez már patologia. Mondott egy ilyen esetet a praxisából. A par imadott Lolitat jatszani. A feleségem rövid ruhát, fehér bugyit és zoknit viselt, íj kötöttakat, félénk volt és szopott egy nyalókát. “Bácsi” felajánlotta, hogy megtanítja, hogyan kell szopni egy nyalókát megfelelően, gyakorolva a “szimulátor”. Ez a tortenet minden alkalommal megismétlődött. Hamarosan a “Lolita” nélküli szex már nem volt lehetséges.

Mi van, még nem szexeltél bilincsben?
Hogy, a kedvese még nem volt teljesen a hatalmában? benne vagy? Ön szerint ezek a dolgok nem alkalmasak tisztességes házasoknak? Gyerünk! Biztos vagyok benne: ami kettőnek örömet okoz, és nem árt idegennek, annak létjogosultsága van! Természetesen nem kínzásra, bebörtönzésre, fájdalomcsillapításra gondolok, mint az igazi szado-mazochistáknál. De bilinccsel, szemkötővel, kis puha ostorral játszani, miközben szexi bőrbe vagy gumiba öltöztünk – miért ne? Sőt, megbízhat a kedvesében, és ő is megbízhat benned.

Fényképezés és videózás
Egyetlen férj sem fogja azt mondani, hogy a felesége csúnya. Mindenki csodálja lelki társát, különleges bájokat talál, jó szöget ismer. Szervezzünk fotózást egymásnak. Fotózd le egymást szexi fehérneműben, erotikus pózokban, örökíts meg titkos helyeket. Érezze magát csábító pornósztároknak, elegáns divatmodelleknek. Aztán csinálj saját pornófilmet. Csak ne felejtse el előre megírni a forgatókönyvet, és végrehajtani az összes műveletet annak megfelelően. Ellenkező esetben a film valamivel gyengébb lesz hollywoodi társainál. Itt szükséged lesz a tudásodra és képességedre, hogy “bekapcsold” és eksztázisba hozd egymást még a forgatókönyv keretei között is.

Szexuális játékok
Nos, okkal eladók! Nem hiszem, hogy a szexipar kizárólag egyedülálló maszturbátorok számára gyártja őket. Menj el egy szexboltba, mert ehhez most nem kell messzire menned – menj egy közeli internetes oldalra, és vásárolj ott vaginákat, falloszt, sőt babákat is. A férfiaknak gyakran az a fantáziája, hogy azt nézi, hogy a felesége szexel egy másik férfival. De nem minden férj fog beleegyezni egy ilyen kísérlet végrehajtásába. Egyébként a feleség is álmodozhat ilyesmiről. Itt jönnek a segítségedre a fent említett “szórakoztató” termékek. És van egy nagy választék különféle fúvókákból, eszközökből, gyógyszerekből, amelyeket használhat szexuális kísérletei során.

Gyors szex
Nemi erőszaknak tűnik. A kívánt tárgy egyfajta spontán és csillogó elsajátítása. Miért fejeztem ki magam ilyen homályosan? Valamilyen oknál fogva az a vélemény, hogy csak egy férfi tud hirtelen és erőteljesen birtokba venni egy nőt. Hadd cáfoljam meg ezt a mítoszt. A férfiak szeretik, ha ők is ezt teszik. Természetesen ez a játék része. Természetesen ez csak állandó partnerrel lehetséges. És persze a kedvesednek már attól a puszta gondolattól, hogy rögtön itt és most akarod, minden “álló állapotba” kerül! ; )

Lekvár, sűrített tej, tejszín és méz
A lista végtelen, beleértve az összes kedvenc ételét. A közvetlenül egy szeretett személy testéből származó, finom étkezés csak a felnőtt lányok számára jelent örömet. Mellesleg ismert, hogy a drága éjszakai klubokban van olyan szolgáltatás, hogy különféle finomságokat esznek közvetlenül az asztalon fekvő lány meztelen testéből. Tudod, hogyan kell tequilát inni? Egy meztelen lány szeméremtestéből csöpögve isszák meg, majd lenyalják a sót a mellbimbóiból, végül ajkukkal kivesznek egy szelet citromot a köldökéből. Szélső! 8. Bejárat, lift, tető…
Én személy szerint jobban szeretem az óriáskereket… Valaki szexel a parton, valaki padokat vagy pavilonokat választott a közeli téren. Valaki szereti a nyilvános vécéket a színházakban, éttermekben, klubokban… Ennek a szélsőségnek a jelentése: nyilvános helyen szex, vagy olyan szex, amelynél nagy a valószínűsége annak, hogy véletlenül elkapják. Egy jó barátom mesélte, hogy ő és a férje ezt szerették legjobban rendszeres buszon és repülőn csinálni. Persze nem nyilvánvalóan, de ravaszul, csak a kezével hadonászva.

Olyan, mint a nemi erőszak. A kívánt tárgy egyfajta spontán es csillogo elsajátítása. Miert vettem ilyen homályosan? Valamilyen fogva van egy véleményen, hogy csak egy férfi képes hirtelen és ezért birtokolni egy nőt. Hadd cáfoljam meg ezt a mitoszt. A férfiak szeretik, ha együtt bánnak velük. Termeszetesen ez a játek egyik eleme. Természetesen ez csak egy rendszeres partnerrel lehetséges. És természetesen a szeretett ember lesz minden “álló állapotban!”, csak a gondolat, hogy azt akarja, hogy azonnal itt és most; )

A lista határozatlan ideig folytatható, beleértve az összes kedvenc terméket. Egy kiváló étkezés közvetlenül a szeretett testéből csak felnőtt lányok számára öröm. ezen ismert: a drága éjszakai klubokban olyan szolgáltatás van, mint a különböző finomságok fogyasztása közvetlenül az asztalon fekvő gyönyörű lány meztelen testéből. Tudod, hogy kell tequilát inni? Részegen csöpög a szeméremtestből, majd megnyalta a sót a mellbimbóiból, és végül ajkával vegyen egy szelet citromot a köldökéből.

Valaki szexel a tengerparton, valaki padokat vagy pavilonokat választott a következő téren. Valaki szereti a nyilvános WC-ket színházakban, éttermekben, klubokban … Egy jó barátom azt mondta nekem, hogy neki és a férjének tetszett a legjobban a rendszeres buszokon és repülőgépeken. Nos, termeszetesen nem szabad, de csendben, csak a kezet forgatja.

A képzeletem nem szaradt ki ezen. A cikk célja nem volt, hogy rágjam és a szadba tegyem, hanem egyszerűen azert, hogy ételt adjak félkész terméket. akkor sikerült képes lesz főzni a lelki társ egy új, eddig ismeretlen forró szex étel a kategóriában “Extrém felnőtteknek”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő rendelés és személyes átvétel Budapesten, az INTIM CENTER szexshopban

Potencianövelő rendelés országosan és személyes átvétel, üzleti vásárlás Budapesten! Természetes anyagokból készült engedélyes potencianövelő szerek, [...]

Ezek a legjobb férfi vágyfokozók a potencianövelők garmadájából

Szerek a férfiak potenciájának növelésére! Potencia gyógyszer azt jelenti, hogy a férfi potencia külső jogorvoslat [...]

Vibrátor kisokos, jól válassz és így használd

A legjobb erotikus termékek online áruháza lehetőséget ad arra, hogy online vásároljon bármilyen szexuális játékkal, [...]

A Tornado potencianövelő leiskolázta az összes vágyfokozó terméket

A potencianövelő készítmények átláthatatlan kínálatában, a férfiak már azt sem tudják, hogy melyiket vásárolják. Mostanában [...]