A polgármester lánya, Fábián Franciska két fasszal pornózott

Fábián Franciska két éve robbant be a köztudatba, mégpedig azzal, hogy Hungary’s Got Talent válogatásán pőrére vetkőzött. Aztán megtette ugyanezt az X-Faktor castingján is. Most egy elképesztő és felháborító történettel állt elő.

A polgármester lánya, Fábián Franciska  két fasszal pornózott. Fábián Franciska őszinte interjúban mesélt arról, mi történt Pierre Woodmannél. Esther Bible a szakma élő klasszikusának filmjében tűnt fel, családja mégsem büszke rá. Apja fontos ember, egy Balaton-felvidéki falu polgármestere.

Egy modellválogatásra mentem el, ahol a kezdetekben mindenki nagyon kedves volt velem, itallal kínáltak, és interjút készítettek. Eleinte kedélyesnek tűnt a helyzet, de a második ital után eltűntek az interjúztató emberek, és bejött két idegen pasi. Az italomban drog lehetett, mert akkorra olyan állapotba kerültem, hogy semmire sem tudtam reagálni. A felvételeken is látszik, hogy szinte magatehetetlen vagyok, bármit megtehettek velem. Nem igazán tudtam befolyásolni a helyzetet, az emlékeim is elég homályosak – mesélte a Borsnak az énekesnő.

A casting videó ma is elérhető az interneten, bárki hozzáférhet. Először 2011-ben töltötték fel a filmet, amit a „felvételi vizsgán” forgattak. Franciska az őt kérdező Pierre-nek készségesen elárulja a nevét, sőt arról is beszél, mikor veszítette el a szüzességét, elárulja, hogy próbálta már lánnyal is, és a világos bőrű, kék szemű férfiak az esetei, írja a Borsonline.

– Sem erről, sem másról nem szeretnék nyilatkozni – mondta kurtán Csorba Csillag néven író lány. Édesapja elôször nyájasan fogadta munkatársunk megkeresését, amikor azonban meghallotta, miről faggatnánk, hamar elkomorult. – Sajnálom. Sajnálom. Nem szeretnék erről beszélni – mondta, majd bontotta a vonalat. Fábián Franciska pornója itt.

– Másfél év telt el, mire szembesültem azzal, hogy ez nemcsak hogy megtörtént, de filmre is rögzítették, a felvételt viszont azóta sem voltam képes visszanézni – folytatta és az újságíró kérdésére kifejtette, azért nem fordult a rendőrséghez, mert fogalma sincs róla, kik voltak azok a titokzatos gazemberek. Pornózásnál az Esther Bible, a Manna Dream és a Julie Q neveken dolgozott, dolgozik.

Fábián Franciska polgári dolgai

Fábián Franciska is, aki a zenélés mellett három könyvet jegyez, versvideókat készít, színészkedik, és fest. Róla el lehet mondani, hogy egy valódi self-made woman, egy titokzatos underground hercegnő.

Franciska bár még nagyon fiatal (32 éves) hosszú utat tett meg a 2015-ös RTL-es Got Talent válogatója óta, ahol a tömegízlésre hangolt kereskedelmi televízió tehetségkutatójában inkább komikusnak állították be a performanszét, mint művészi önkifejezésnek.

Sokakat egy ilyen fajta országos hírnév (még ha csak 15 percig tart is) egy életre eltántorítana attól, hogy a színpad közelébe merészkedjen, de Franciskával nem ez történt.

Menő punk zenekart visz, aminek ő az énekes-szövegírója, olyan nagy nevű zenésztársat tudott megnyerni magának, mint az underground zenei világban jól ismert Soós Tamás.
Emellett rendszeresen tölt fel a YouTubera saját verseire készített videókat, melyek üdítő kivételt képeznek az egy-kaptafára készített smink-tutorial és turkáló-haul videók között.

Kíváncsivá tett a Franciska által bejárt fejlődési út az RTL-es Got Talent válogatótól a saját zenekarig, és mindaz, amit a művészetéből ismerhetünk. Szerencsére azonnal kötélnek állt, amikor megkerestem az interjú miatt, a vele készült beszélgetés következik:

Kicsoda Fábián Franciska?

– Elsősorban előadóművészként tekintek magamra. Színésznőnek készültem, jártam színészképzőkbe (Goór Nagy Mária Színitanoda és Bánfalvy Ági Színészképző Stúdió a szerk.), rajztagozatos osztályban tanultam, 10 évig fuvoláztam, és 3 évig zongoráztam.

Most is képzed magad?
– Énektanárhoz járok.

Hogyan alakult a Citizen Naiv zenekar?
– A Citizen Naiv egy 3 éves projekt, amit Soós Tamással alapítottunk. Ő írja a zenéket, és az én verseimet zenésítjük meg. Soós Tomival egy másik zenei alakulat kapcsán ismerkedtem meg, ez volt a Tantra Beat.

Hol tartanátok most a zenekarral, ha épp nem a Koronavírus miatti kényszerpihenőn lennétek?
– A zenekar a klubkoncertek szakaszában van, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy rengeteg anyagi erőforrást igényel, egy csomó pénzt kell beletolni.

Azt gondolná az ember, ha egy banda rendszeresen fellép, olyan zenekarok előtt játszik, mint a Tudósok, az egy rendszeres jövedelmet jelent.
A „kezdj el zenélni, és a koncertekből pillanatok alatt gazdag leszel”, ezek szerint egy hamis mítosz?
– Mítosz, hogy nem kell hozzá pénz. A fesztiválokon való fellépéshez egy megfelelő szintű hangzás kell, olyan, amit az ottani közönség megszokott, és elvár. Ehhez meg kell vásárolni a technikát, kell egy állandó technikus, aki gyakorlatilag a zenekar része, és nem árt, ha van egy manager is, aki be tudja juttatni az adott zenekart a fesztiválkora. Aztán a vidéki koncertekre el kell jutni valahogy, ha nagyobb a zenekar, akkor ahhoz több autó kell, az is pénz.

Mit csinálnátok, ha nem lenne pandémia? Milyen terveitek vannak a vesztegzár utánra?
– Fesztiválokra szeretnénk bekerülni a zenekarral.

Fábián Franciska pornó


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Kicsi a péniszed, és nagyobb, vastagabb farkat szeretnél?

A legtöbb pasi elégedetlen nemi szervének méretével. A pénisz hosszát és vastagságát célzó lehetőségek a [...]

Szexi ajándék szeretett partnerednek intim shopból

Szexajándékok férfiaknak és nőknek! Az erotikus játékok ajándéktárgyak formájában is vannak, amelyek tökéletesek ajándéknak egy [...]

Vibrátor szex az INTIM CENTER vibrátor shop termékeivel

A szexshop üzletekben a vibrátor választék olyan nagy, hogy aki nem tájékozott, az tanácstalanul áll, [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]