Amina Malakona meztelen a puncija itt megnézhető

Amina Malakona 26 éves, kapcsolatban él, egyetemi hallgató. Az arca ismerős lehet, hiszen szerepelt már a Playboy és a Penthouse címlapjain is. Tapasztalt modellként a verseny egyik karakteres szereplője.

Egzotikus külsejét csádi apukájának köszönheti. Szeret küzdeni és saját bevallása szerint nem azért jelentkezett, hogy barátnőket szerezzen hanem, hogy megnyerje a versenyt. A Címlaplányból ismert egzotikus szépség, Amina Malakona áprilisban a világ egyik leghíresebb fotósának, Holly Randallnak kamerája előtt pózolt, Los Angelesben. A fotósorozat akkora siker lett, hogy Amina elnyerte vele a júliusi Cyber Girl Of The Month, vagyis a hónap internetes szépe címet, így ő lett a Playboy.com júliusi lánya.

Amina_Malakona_pinaja

A lány nagyon boldog, hogy felfedezte őt az amerikai Playboy. Amina a Blikknek mesélte el, ez a hír, melyet a napokban adtak a tudtára, hatalmas meglepetésként érte, ugyanis általában amerikai nőket szoktak kiválasztani erre.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

– Az egészről két napja értesültem, amikor az amerikai modell, aki a júliusi lány lett volna, levélben gratulált nekem. Őt áttették augusztusra Azután Holly Randall, a Playboy fotósa is gratulált, és elárulta, komoly döntés volt, hogy egy nem amerikai lányt választottak. Nagyon örülök” – mesélte örömmel a modell.
Továbbiak a témában: Nyolc címlaplány meztelenkedett köztük Amina Malakona –  Ha tanga, akkor legyen minél kisebb cikk – Pucsítsatok modellpinák, legyetek dögösek!

Kiújult váratlanul a betegsége, hiába küzdött keményen a gyógyulásáért Amina Malakona

Hétfő este elhunyt a világhírű magyar modell, Amina Malakona, akit egyebek mellett az itthoni és az amerikai Playboy címoldalán is szerepelt. 31 éves volt. Amina még 2013-ban beszélt a lapnak arról, hogy rosszabbodott a lábában rendszeresen visszatérő izomgyulladás, ezért az Egyesült Államokban kerestek egy specialistát, aki tudott neki segíteni. Később azonban elviselhetetlenné váltak a fájdalmai, és 2014-ben kiderült, hogy rossz­indulatú daganata van.

Megműtötték, utána mankóval közlekedett, újra megtanult járni. Miután az utolsó CT-leletei is negatívak lettek, visszatért az életkedve, sportolni kezdett – újságolta 2014-ben.

A Blikk szerint azonban nem jött helyre az élete: felbomlott az eljegyzése, és újra rátalált a szerelem, de nem sokáig élvezhette a boldogságot, mert a daganata váratlanul kiújult. Instagramján szeptemberben posztolta az utolsó képet Mia nevű 9 hónapos kiskutyájáról posztolta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Egy guminő egy fasz, meg Szarka Andrea pornós és glamour modell pornó

Szarka Andrea glamour modell Gedeon Andi Facebook oldalán, pornós Sasha néven a Szexpláza oldalon, ahol plázacica [...]

Unatkozó nő az Intim Center szexshopban vásárolt masszírozó vibrátorral elégíti ki magát

Unatkozó háziasszonynak a maszti jár az eszébe. Nem teketóriázik sokat, az INTIM CENTER online szexshopban [...]

Boom Boom extra erős potencianövelő az Intim Centerben kapható, rendelhető! Budapest, Károly krt. 14.

A potencianövelő szerek használata minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális életük javítására törekszenek, [...]

Annyi kell a nődnek, hogy merev farokkal dugd amíg el nem élvez

Ha már szexelsz, annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig. Persze, lehet [...]