Bátki Bernadett szilikonja is kiszakadt, de új mellei vannak

Új mell implantátumokat, szilikon betéteket kapott Bátki Bernadett szőke playmate és modell. Megbízhatóbbra cseréltette a néhány hete kiszakadt PIP implantátumokat. Emiatt nem folytathatta a versenyekre való felkészülését, mivel a több területen is kárt okozó PIP-betét cseréje után hosszabb gyógyulásra van szükség.

– Mióta kiderült, hogy gyenge minőségű implantátum került szervezetembe, nem voltam nyugodt. Nagyon féltettem az egészségem. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam a dolgon. Most viszont nagyon körültekintően választottam új plasztikai sebészt, és találtam meg a legjobb megoldást – meséli a Playmate. Bátki Berninek egyébként nem kellett titkolnia plasztikáját, az ugyanis nem akadálya a versenyzésnek vagy a modellkedésnek.

Megszenvedte a mellműtétet Bátki Bernadett! A szexi modell kénytelen volt újra kés alá feküdni, mivel nemrégiben elszakadt edzés közben az implantátuma, amelyet sürgősen ki kellett cseréltetnie.
– Több mint négyórás volt a műtét. A bal mellem csúnyán begyulladt, és meg is fordult benne az elszakadt PIP betét. Infúziót és fájdalomcsillapítót kaptam, amelyek ugyan segítettek, azonban még mindig fáj a mellem, és csak segítséggel tudok felülni – kezdte fájdalmas hangon a playmate. – Amikor elszakadt az implantátum, nem volt kérdés, hogy orvoshoz rohanok. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam, mit ültetnek a mellembe, most viszont körültekintően választottam plasztikai sebészt – mesélte a playmate. A beavatkozás nem volt olcsó, de orvosa szerint Dettinek már nem lesz gondja az implantátumával.

További hírek a témában: Magyar playmate lányok meztelenek a médiában – VV Sehi, Nagy Vivien nagyobb melleket kapott mert kell a méret – VV Veronika Mészáros Vera szilikonos melleivel gond van – VV Dya, Kovács Diána új mellet akar és további linkek a cikk alján a témában.

Bátki Bernadett új cicikkel domborít!

A szexi playmate kénytelen volt kés alá feküdni, ugyanis hatalmas méretű implantátuma elszakadt. Mostanra azonban visszanyerte régi formáját, sőt ha alaposan megnézzük, észrevehetjük, hogy talán egy egészen kicsivel még dúsabb is lett a keble.

– Korábban edzés közben szakadt el az implantátumom, így nem volt kérdés, hogy újra megműtenek. Szerintem annál jobb, minél nagyobb a mellem – árulta el Detti, aki legújabb fotóit a 2015-ös naptárjához készíttette.

batki_bernadett

– Sok érdeklődést kaptam az előző naptárammal kapcsolatban, ráadásul Amerikából is érkezett egy új megrendelés, ezért Maros Petivel készítettünk egy szexi sorozatot. Szeretnék a férfiaknak örömet okozni – tette hozzá a szexi fit­neszmodell.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ezek a potencianövelők természetes anyagokkal jó segítség a szexben

A potencianövelő tabletták és potencianövelő kapszulák és krémek hatóanyagai kifejezetten a merevedésre hatnak, így önbizalmat [...]

Dildóval szexel Mecseki Anett és Medgyesi Bernadett

Medgyesi Bernadett és Mecseki Anett pornós nevén Black Diamond leszbikus pornó a Szexpláza szexshop webáruház [...]

Nagy fasszal teremtő isten, csak hosszan tartó kemény erekcióval tudsz lenni

A merev pénisz a férfiasság jelképe. A petyhüdt nem az. Egy igazi férfi mindig készen [...]

Pornó a szexshopban, Marta La Croft nem szégyenlősködik a vásárlók előtt sem

A nagy mellű pornószínésznő Marta La Croft szexshopban vásárolt, de nem bírt a vágyaival és [...]