Bestiák: Bee és Bedhy

bestiak_egyuttes_2014Újra összeáll a Bestiák együttes. A celeb Bestiák énekesnők visszatérnek Bee rendes nevén Papp Henriette, és Bedhy Moór Bernadett.
Ki ne ismerné A reggel túl messze van című örök slágert? Nos, a számot jegyző Bestiák tizenhárom év után újra összeáll.
Igaz, ezúttal három helyett két szexi nő alkotja a lánycsapatot, a tavalyi X-Faktorban feltűnő Bee és a vörös Bedhy. A teljes cikk itt.
Menedzserem vetette fel, hogy mi lenne, ha a Bestiákat építenénk fel újra, és az ötlet nem mellesleg Bedhynek is tetszett. Beszéltünk Honey-val, Somorjai Ilona extaggal is, de neki most nem férne bele az életébe a csapat. 2011-ben viszont egy rövid időszakra éppen ő hozott össze minket – mondta lapunknak Bee, aki abban bízik, hogy a 90-es évek zenei retroőrülete pont kapóra jöhet nekik. A Bestiák régi tagjai: Moór Bernadett Bedhy, Somorjai Ilona Bee, Papp Henriette Honey. Miss Bee, Papp Henrietta a pináját is megmutatta a nagyvilágnak.
A Bestiák, BST egy magyar lánybanda. Legismertebb slágerük A reggel túl messze van.
A lánytrió 1997-ben alakult Budapesten, a csapat menedzsere Kozso volt.
Tagjai Bedy (Moór Bernadett), Honey, Miss Bee (Somorjai Ilona). 1997-ben jelent meg első Bestiák című albumuk, amely Arany Zsiráf-díjat nyert Az év legsikeresebb felfedezettje kategóriában. Egy év múlva 1998-ban megjelent második albumuk Nem kérek mást címmel. Szakítottak producerükkel Kozsóval és BST néven folyatták pályafutásukat, ekkor a producer beperelte őket az elmaradt haszon miatt.
A pert végül a Bestiák nyerték meg. 2001-ben az együttes feloszlott.
Bedy vagy Bedhy szólókarrierbe kezdett, 2008-ban adta ki első albumát, Elkésni szépen kell címmel. Bee-vel együtt a Smile zenekar oszlopos tagja. Családanya férjével és két fiával él.
Miss Bee Fix TV-ben tűnt fel, 2002-ben a Zenith egyik énekesnője lett, majd a Too Close végül a Smile együttes tagja lett. 2003-ban újságíróként is dolgozott, később sminkessé képezte magát. 2006-ban a Tomcat Band, a Society Six and Sirens és a No Stress Bandben énekelt. 2007-től a Moulin Rouge dívája lett.
Honey férjhez ment, aztán elvált, jelenleg kozmetikusként dolgozik, emellett gyerekeknek táncot oktat.
2011-ben bejelentették,hogy újra összeállnak, ebben DJ Dominique segíti őket.
Természetesen erre a lehetőségre is fel voltam készülve, ha egyáltalán fel lehet erre igazán készülni – mondta Ilona. – Normál körülmények között az ember sok mindent máshogy érez és képzel, mint amikor egy szokatlan lelkiállapotba keveredik. Ezek az igazi próbatételek és bármennyire is fáj olykor, ezek a döntések tudnak mélyíteni és előrevinni az életben – árulta el Bee.
– Számomra világossá vált, hogy bátor voltam, megléptem ezt a nehéz lépést, de a lelkem mélyén nem voltam felkészülve a nehezítő körülményekre. A magam mércéje szerint nem tudtam olyan laza és felszabadult lenni, mint amilyen valójában vagyok a színpadon és az életemben. Egyébként azt tapasztalom, az embereknek épp e miatt a sebezhetőség miatt vagyok szimpatikus – magyarázta a Blikknek Ilona, aki úgy érzi, annyi eredménye mindenképpen volt a jelentkezésének, hogy szélesebb körben megtudták az emberek, még manapság is énekel.
Kritikát mindössze Alföldi Róbert (45) fogalmazott meg vele szemben, de az sem volt lesújtó. Tóth Gabi pedig annyit mondott: Ilona tudta, hogy egy lehetősége van, és oda kell tennie magát, de ez nem volt elég.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi maszturbáció, punci vagy végbélnyílás szexjátékok jók, mint az igaziak

A férfiaknak szánt szexuális játékok nagyszerű módja a pihenésnek, a szexuális feszültség enyhítésének és a [...]

Miért néznek a férjek pornót?

Szexfüggőség, vagy ahogy a tudósok nevezik, a pornófília semmiképpen sem a XXI. század betegsége. A [...]

Valósághű műpuncik rendelhetők vagy megvehetők, van művagina élvezkedő női hanggal

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű [...]

Felcsatolható élethű péniszek az Intim Centerből

Felcsatolható élethű pénisz 20 cm-es, leszbikus női kapcsolathoz, vagy férfi és nő kapcsolatban szerepjátékokhoz. A [...]