Bódi Sylvi pinája meztelen képeken

A nagy mellű Bódi Sylvi 1981. április 11.-én született Debrecenben. Kiskora óta imád szerepelni és fényképezkedni. Édesapja víz-, és gázszerelő. Édesanyját tartja a mai napig a legjobb barátnőjének. 1995-ben a Queen of Hungary szépségverseny, tinikirálynőjévé választották.

1998-ban a Miss Hungary szépségkirálynő választáson a második helyezést érte el, ami által kijutott a Miss Európa szépségversenyre ahol bekerült a Top 6-ba. 1999-ben az éretségi után létrehozta saját modellügynökségét. Fotóin kanokkal is fetreng. A meztelen fotón úgy szétrakta a lábait, hogy látszik a pinája is.

body_silvi_meztelenul_szetrakja_a_labat

2002-ben az Év Playmate-nek választották, amivel országos ismertséget szerzett. 2005-ben a Vodafone Live! Erotika magazinjának háziasszonya, augusztustól pedig a Chiaro di Luna napszemüveg-márka világkampányának az arca volt. 2007-ben az FHM magazin összeállítása szerint Sylvi az év 100 legjobb nője verseny győztese lett.

2009-ben kolleganőivel, Zimány Lindával, Dukai Reginával és Horváth Évával létrehozták saját márkájukat a Covergirlst. Sylvi karrierje során több alkalommal volt a magyar CKM és a magyar Playboy magazinok címlaplánya.

Továbbá szerepelt a Shape, Sportpiac, Wellness és Maxima magazinok címlapján is. Egyébként így néz ki valójában.

Döbbenetes állítások Bódi Sylvi múltjáról

Valószínűleg nem számított arra az egykori modell, hogy így eldurvul a helyzet. Hiába javította ki az eredeti üzenetét, az interneten vírusként terjedt a „cuki kis ferdeszemű kínaiakról” írt bejegyzése. Steiner Kristófnál is kiverték a biztosítékot a modell meggondolatlan mondatai. Először saját oldalán fejtette ki a véleményét, amihez egy kínai modell munka hirdetését is mellékelte.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Majd ezt a posztját a modell saját facebook oldalán nyilvános kommentben küldte el Sylvinek, a következő üzenettel: – „Csak azért biggyesztem ide, hogy ne érje szó a ház elejét, miszerint a hátad mögött véleményezem a kinyilatkoztatásodat. Kérlek, máskor ne “kis ferdeszeműzz” le embereket, ha nem akarod, hogy mások szintén kártékony sztereotipiákat erősítve téged cserébe le… mindegy, szerintem érted.”

És ha ez nem lenne elég, akkor Steiner oldalán a Blikk szúrt ki egy sokkal figyelemreméltóbb kommentet, amit a Joy magazin egykori főszerkesztője jegyez. Ebben azt írja, hogy Bódi Sylvi csak azért szerepelt az újságban, mert kötelező volt foglalkozni vele.

87130ba63f (1).jpgb69367fe66.jpg046c026229.jpgadbd17f8a4.jpg87130ba63f.jpga4a0cb1751.jpg78a2664573.jpg33264be45c.jpgbad04e5421.jpgce73a53fc8.jpg933026c7c6.jpgbodi-sylvi-playboy-nudes-325846.jpegbodi-sylvi-naked-79811.jpegbodi-sylvi-playboy-54558.jpegbodi-sylvi-nude-17711.jpegbodi-sylvi-nackt-im-playboy-218008.jpegbodi-sylvi-nudes-90137.jpegbodi-sylvi-playboy-photos-719586.jpeg

– „Sylvi nem azért szerepelt néhányszor a Joyban, mert mi annyira rajongtunk érte, hanem mert szerepeltetni kellett a kiadóval közös portfolióba tartozó Playboy miatt. És a Joy pont arra volt jó, hogy egy kicsit kozmetikázza a playmate imidzsét” – Hogy pontosan mit ért a kozmetikázás alatt, arra nem tért ki a volt főszerkesztő.

Úgy fest, hogy Sylvi sokkal nagyobb lavinát indított el a valóban rosszul sikerült bejegyzésével, mint azt valaha gondolta volna. És az is biztos, hogy még nincs vége a kommentháborúnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legjobb potencianövelők rendelése, vagy személyes vásárlás szexshopban

Mi az impotencia? Az impotencia vagy potenciaprobléma egy férfi részleges vagy teljes képtelensége kielégítő szexuális [...]

Dildóval és vibrátorral szexel Bíró Anna és Antal Annamária

Vibrátorokkal szexel a Szexpláza pornófim forgatáson Bíró Anna és Antal Annamária. Egy kétvégű dildó, és csiklóizgató [...]

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés! Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, [...]

A női szexjátékok tudása és minősége a mennyekbe emeli az élvezést

Amikor a lányoknak szóló játékokról, babákról, babaházakról, mackó nyuszikról és medvékről, ugrókötélről, babakocsis babakocsiról és [...]