Grigorescu Andrea modellkedik

delhusa_lanya_Grigorescu_Andrea_modellAz exénekes Delhusa Gjon nevelt, és Erős Melinda édes lányának bejött a modellkedés. Az anya, Martina Mercedes néven még Rocci Sifedivel is pornózott. Grigorescu Andrea kegyeit egyre többen keresik Kínában, de ez a népszerűség egyáltalán nem érdekli, csak a jövőjét akarja megalapozni.
A világkarrier útjára lépett Delhusa Gjon nevelt lánya, Grigorescu Andrea. A húszéves éves szépség hónapok óta külföldön, ahol nemcsak modellként, hanem divattervezőként is egyre nagyobb sikereket arat. A közelmúltban a Victoria Secret bemutatóján lépett kifutóra, így ország-világ láthatta tökéletes alakját.
– A legnagyobb nevekhez tartozó divatházaknál tanulhatom a modellszakmát, mint Roberto Cavalli és Donna Karan. Próbafotózásokra járok, és igyekszem elsajátítani a kifutók világának minden apró fortélyát. Nagyon szeretnek az ügynökségnél, ugyanis alázatos vagyok – árulta el Andrea.
A fiatal lány a sikerei ellenére roppant szerény maradt, pedig lenne mire büszkének lennie, hiszen a modellek valóságos legendákat gyártanak arról, milyen nehéz egy ilyen bemutatón helyet kapni, legyen akár Amerikában – ahol Miranda Kerr, Palvin Barbara, Adriana Lima is lépkedett már –, akár Kínában.
– Sokan szeretnének topmodellek lenni, de én nem tartozom közéjük. Ez a része nem érdekel a dolognak. Én dolgozni, pénzt keresni utaztam Kínába – vallotta be Grigorescu Andi.
Az énekes lányának az ominózus bemutató előtt egy válogatáson kellett részt vennie, ahol a szervezők fehérneműben is megcsodálták alakját, végül így került a kiválasztottak közé. A tökéletes alakért azonban ő is keményen megdolgozik. – Szenvedek rendesen, edzek és diétázom. Hetente például csak egyszer eszem édességet, az is étcsoki. A napokban érkeztem haza Kínából, két hónapot fogok itthon pihenni. Csak pár nap lazítást engedélyeztem magamnak, de hétfőtől újra tréningezni fogok. Ettől függetlenül az elkövetkező hetekben jut majd ideje lazításra is a barátjával.

grigorescu_andrea_bikiniben

A titokzatos fiúról csak annyit tudunk, hogy ameri­-kai állampolgár, és szintén modellkedéssel keresi a kenyerét. – Nagyon szerencsés lány vagyok, mert bár sokat utazom a világban, vannak barátaim és szerelmem is. Ő hamarosan ide is érke­-zik, egy hónapig együtt leszünk, majd utazunk tovább dolgozni. Forrás: Borsonline, Blikk.
Linkek a témában: Erős Melinda volt pornós, Delhusa babája újra – Grigorescu Andrea és apja Delhusa – Grigorescu Andrea a testéből él.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anális szexuális játékok, mik vannak és hogy kell választani

A végbélnyílás szexuális játékai olyan tárgyak, amelyek növelik az izgalmat. Segítségükkel lehetséges a végbélnyílásban található [...]

Szexjátékok vásárolni Budapesten az Intim Centerben a legjobb

Érdemes felkeresni egy intim áruházat a fővárosban? Mit adhatnak az intimitáshoz szükséges játékok a partnereknek [...]

Szexshop cikkek és bejegyzések az Intim Center szexbolt oldaláról

Az erotikus üzletek polcain bemutatott áruk hozzájárulnak az új érzéki érzések mélységébe való merüléshez, segítenek [...]

Dugtad már a farkad péniszpumpába?

Mindannyian láttunk az interneten egy hirdetést: “Hogyan lehet növelni a péniszt 10 cm-rel SMS és [...]