Kovács Bettina Dóra balesete

Az Éjjel nappal Budapest RTL sorozatban Zsófit alakító Kovács Bettina Dóra, aki a valóságban a Gábor karakterét megformáló Király Péternek a menyasszonya, motorbalesetet szenvedett a kiruccanás alatt, amiről most néhány képet is megosztott közösségi oldalán. Persze meztelen fotót ott nem láthatsz, de a Szexpláza posztjában itt igen.

kovacs_bettina_meztelen

A modellként dolgozó Kovács Bettina Dóra színésznőnek akkora traumát okozott a borulás, hogy lelkileg még mindig nincs túl a baleseten. „Thaiföld: utállak!” – ezzel a mondattal osztotta meg a fotót, ami azután készült, hogy a kórházban ellátták sérüléseit. Szerencsére Zsófinak nem esett komolyabb baja, a sebei is szépen begyógyultak, és azóta talán a nagy motoros hírében álló Joe is megtanította neki, hogyan kell betörni a kétkerekű paripát.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, szerinte perverz vagyok!

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, és szerinte perverz vagyok! Azzal keltett reggel, [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Sexshop centrum Budapest, INTIM CENTER üzlet és webáruház a vágyak kielégítője

Az INTIM CENTER webáruház és bolt, szexshop centrum Budapest a legjobb budapesti szexshop, az első [...]

Sex shop 69 szex online webáruház

Elsődlegesen, az egyik legjobb a sex shop 69 széles választékot kínál az ügyfeleinek. Egy kényelmesen [...]