Kustánczi Lia modell és DJ a pucér modellből anya lett

Kustánczi Lia, vagyis Kustánczi Linda mint a magyar playmate lányok, ő is csinált meztelen képeket. Kustánczi Lia 39 évesen ismét teherbe esne: mindent megtesz, hogy újra édesanya legyen.

A modell és DJ szex, erotika és bulvárhírek.

kustanczi_lia_meztelen

Kustánczi Lia explaymate, mostanában csak modell. Több márka kérte már arcának. A média és divat világába 2005-ben került, hiszen ekkor indult a playmate-választáson, amit meg is nyert. Lia lett a 2005-os év playmate-je, és ebben az évben sokat láthattuk a legkeresettebb férfimagazin oldalain. Énekesnőként 2009-ben debütált , ezévben jelent meg első videoklipje is a Csak egy érintés című dalához.

          

Kustánczi Lia régóta vágyott arra, hogy édesanyává válhasson, aminek az érdekében komoly áldozatot is hozott. Úgy érezte a lemezlovas szakmával járó életmód nem fér össze a családalapítással, ezért visszavonult a zenéléstől. Az egykori dj. persze nem akart örökre otthonülős anyuka lenni, miután befejezte a zenélést, új szakmát tanult.
– Beiratkoztam egy kozmetikus suliba, ami jót tett nekem, visszaállított a normális kerékvágásba és után pedig jött Benett – mesélte az anyuka, aki ugyan dj-pult mögé már nem térne vissza, ellenben a kozmetikus szakmát elképzelhető, hogy folytatná.
– A barátnőmmel üzemeltetünk egy paróka üzletet, ahol ő sminkesként dolgozik – mondta Lia, aki még gondolkozik azon, hogyan tovább.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Kustánczi Lia novemberben árulta el, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Bevállalós fotó készült róla kismamaként. Egyetlen kérdés, amivel tesztelhető a nárcizmus a személyiségzavarral diagnosztizált férfi szerint
Kustánczi Lia novemberben jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Februárra várandóssága nyolcadik havába lépett, tavasszal ad életet a kisfiának.

Nagyon szerencsés kismama, semmilyen rosszullét nem lépett fel nála a babavárás alatt. Igaz, már azelőtt is sokat tett az egészségéért, hogy gyermeke megfogant volna. Kustánczi Lia fehérneműben babapocakkal. A helyes táplálkozásra a terhesség alatt is ügyel, például rengeteg zöldséget fogyaszt. Az odafigyelés meg is látszik rajta. Fehérneműben mutatta meg kerekedő babapocakját, a Best magazin felvételén valósággal sugárzott.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

Titan Gel rendelés vagy személyes vásárlás

A Titan Gel egy olyan forradalmi pénisznövelő gél, amely 1 hónap alatt megváltoztatja minden férfi [...]

Egy guminő egy fasz, meg Szarka Andrea pornós és glamour modell pornó

Szarka Andrea glamour modell Gedeon Andi Facebook oldalán, pornós Sasha néven a Szexpláza oldalon, ahol plázacica [...]