Anál beavatás Medgyesi Bernadett privát szex és pornó

Az anális szex a szexuális együttlétek olyan formája, amelynek megítélése igencsak szélsőséges eltéréseket mutat. Van, aki izgatónak tartja, és szívesen kipróbálná, mások meg hallani sem akarnak róla. A pornó világa előszeretettel teszi témájává.

Medgyesi Bernadett privát castingon durva szex és pornóforgatás pénzért. Medgyesi Bernadett privát castingon mindent megtett a szexben, és így pornózhatott profi kamerák előtt is. Medgyesi Berni, Janet és megdugva a Szexplázában, mert pornózott és így Plázacica lett.

Mit értünk anális szex alatt? A latin végbélnyílás szóból (anus) származtatjuk magát a kifejezést. Ha pontosak akarunk lenni, akkor az anális szex alatt nemcsak a végbélen keresztül történő közösülést értjük, hanem a végbélnyílásnak és környékének, mint erogén zónának az ingerlését is. Az anális szex gyakorlói e testtájék izgatásával a nemi izgalom kiszélesítését célozzák meg.
Az anális szexnél az izgatás többféle módon lehetséges: kézzel történő simogatással, ingerléssel, orális úton ajakkal és nyelvvel, vagy behatolással, vagyis anális közösüléssel. Az anális szex betöltheti az előjáték szerepét, de irányulhat az anális orgazmus elérésére is.

A perverz csaj Medgyesi Bernadett privát castingon orálszex után seggbe is lett baszva. A pornó forgatáson szopnia kell, és rendesen megkapja a faszt a szájába és a pinájába. Szájba élvezés, és gecinyalás perverziók. Videó és pornóképek a 160 fotóból álló galériában itt.

 medgyesi_bernadett_baszik_penzert

Medgyesi Bernadett pornózó barátnőit itt nézheted meg. További amatőr és profi lányok, pornós ribanc casting Szexpláza pornózásra – Szexpláza havi pornósok – 25 pornó DVD magyar szereplőkkel, töltsd le most – Pornós lányok a Szexplázában, és minden újdonság itt követhető. Medgyesi Berni bemutató szoft fotók a pornó előtti fotózásról:

           

A teljes Medgyesi Berni pornó anyaga és a 25 DVD pornófilm letöltése érdekel, és a Szexpláza hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

medgyesi_bernadett_privat_szex

Hogyan készülnek fel a pornószínésznők a kemény anál jelenetekre?
Egyszer olvastam egy cikkben, hogy a backstage-ben valami két pornós híresség készült éppen a jelenetre, ami azzal járt, hogy a csajon valami segédeszközzel éppen némi tágító gyakorlatot végeztek, de kb olyan stílusban, ahogy azt mondjuk egy orvos csinálná.
Egyébként az egyik legnagyobb tévedés, amit pornó fanatikusok képzelnek, hogy van csaj, akinek be lehet subrintani a 20 centis cerkát hátulra úgy, hogy előtte semmi komoly előjáték. A pornósok alaposan felkészülnek a jelenet előtt, hogy mire forog a kamera már tényleg 30 másodpercnyi ruha szaggatás után mehessen az akció.

Ez nem igaz. Általában semmi különösebb előkészületet nem igényel. Alexa Diamond is elmondta egy interjúban, hogy anál jelenet előtti napon és aznap is csak nagyon kevés banánt eszik. Mielőtt elmegy a stúdióba, otthon szépen lezuhanyozik, meg csinál egy beöntést. Nem egy nagy tudomány, pár perc alatt meg lehet csinálni.
És az sem igaz, hogy a 20 centis brét nem lehet egyből besuhintani. Az anus, lévén nem nemiszerv, nem tágul ki illetve lazul el izgatás hatására. Egyébként pedig az egyik legrugalmasabb izomszövetünk. Elég ha csak belegondolsz, hogy minden nap kitolsz egy méretes kábelt a budiban. Na ugyanúgy ahogy egy pillanat alatt kijön a szarhenger, ugyanúgy be is tud menni. Legfeljebb a síkosítás a kérdés.

Igazából a felkészülés már korábban elkezdődik, amennyiben a lányok a forgatás napján általában már nem esznek egyáltalán. Vagy legalábbis amíg véget nem ér a felvétel. Emellett a többség már otthon is végez beöntést. Aztán a megérkezést követően, közvetlenül a forgatás előtt is beöntés megint természetesen. Utána pedig tágítják és síkosítják a végbelüket különféle segédeszközökkel. De amúgy igaza van a harmadik válaszolónak, nehogy azt hidd, hogy egy kicsit is tapasztalt pornós csajnak a stúdióban még több órás tágítás kellene ahhoz, hogy egy normális, nem extrém méretű farkat be tudjon fogadni hátulra!

Miért éri meg kipróbálni privát szexben is?
Sok ember abban a tévhitben él, hogy a nők egyetlen oka az anális szexre, hogy a férfiakat kielégítsék. Egy szexuális felmérés során azonban a részt vevő nők közül egyik sem mondott semmi olyat, hogy a pasiját szeretné vele kielégíteni.
A többség azt válaszolta, hogy azért szereti a popsiszexet, mert gyönyörteli élményt okoz számára. A női fenék nem teljesen érzéketlen tehát szexuális téren, de azon kívül, hogy az ánusz környékén rengeteg idegvégződés található, az is kéjes érzést okozhat, hogy izgalmi állapotban a végbél és a hüvely közötti fal megduzzad.
Ez a fal ugyanahhoz az idegpályához tartozik, amelyik a G-pontot is összeköti az aggyal, ezért, ha jól csináljátok, páratlan élvezeteket tapasztalhatsz a hüvely és a végbél közötti falban az anális szex alatt. Érdemes kipróbálnod azt is, hogy milyen érzés, amikor partnered az anális szexszel egyidejűleg a csiklódat is izgatja, a többféle erotikus élmény egyszerre ugyanis nagymértékben fokozhatja a végső gyönyört.

Hogyan kezdj hozzá?
A megvalósítás előtt ha popsiba szeretnéd, tájékozódj. Mielőtt akár egyetlen ruhadarabtól is megszabadulnátok, a legjobb, ha csak beszéltek a popsiszexről. Oszd meg pároddal összes félelmedet és görcsödet: ez elengedhetetlen ahhoz, hogy, ha később az aktus közben hirtelen rosszul éreznéd magad, rögtön tudja, miről van szó, és megnyugtathasson.Ha először próbálkoztok, nem árt előre megbeszélnetek az egyes lépéseket. Kezdőknél ugyanis elengedhetetlen az anális szex előtt a hosszas előjáték, és mindig neked kell majd jelezned, ha készen állsz arra, hogy párod továbblépjen a következő lépcsőfokra.Lazulj el!

A popsiszex akkor lesz a legjobb, ha kellőképpen el tudsz lazulni. Hatásos lehet, ha aktus előtt partnered egy hosszú, ellazító masszázzsal kényeztet, vagy egy gyertyafényes közös fürdőt vesztek, ami mindkettőtöket megnyugtat.Ez azért fontos, mert a fenék erős izmainál sok feszültség halmozódhat fel. Ha tehát anális szexre készülsz pároddal, mielőtt bármibe belefognátok, érdemes ezt a területet annyira ellazítani, amennyire csak lehetséges, ugyanis akár ezen is múlhat, hogy az élmény élvezetes lesz számodra, esetleg inkább fájdalmas.

Két kihagyhatatlan kiegészítő! Soha, semmi esetre se próbálkozzatok az anális szexszel, ha nincs a kezetek ügyében egy adag vizes alapú síkosító és óvszer. A síkosító elengedhetetlen, hiszen a végbél sem magától, sem pedig szexuális izgatás hatására nem termel testnedveket. Ahhoz tehát, hogy a popsiszex a lehető legkellemesebb élmény legyen számodra, partnerednek időről időre nem árt bőségesen benedvesíteni ánuszod környékét.

Annak ellenére, hogy a popsiszex kizárja a teherbeesés veszélyét, ha nem védekeztek, előfordulhat, hogy partnered húgyúti fertőzést kap. Arról nem is beszélve, hogy még egy alapos mosdást követően is maradhatnak baktériumok a férfi húgycsövében, ha tehát áttértek a hüvelyi közösülésre, te is könnyedén megfertőződhetsz.

Amit párodnak be kell tartania. Ha kölcsönös gyönyörre vágytok, elengedhetetlen, hogy partnered a behatolás előtt az összes erogén zónádat izgalmi állapotba hozza. Ezt követően pedig, mielőtt a hátsó bejáratot venné célba, kényeztessétek egy ideig egymás nemi szervét, majd, ha kellőképpen szenvedélyes hangulatba kerültél, finoman tereld kezét a popsid felé.

Miután gyengéd simogatásokkal ánuszodat is felizgatta, engedd, hogy egy ujjal behatoljon, majd ahogy egyre jobban a hatalmába kerít a vágy, fokozatosan engedd be a hátsó kertbe. Fontos, hogy partnered mindig lassú mozdulatokat tegyen, és kerülje a heves, lökő megnyilvánulásokat, melyek fájdalmat okoznak neked. Egy tipp a nagyobb élvezetért: A végbélben nincsenek akaratlagos izmok, csak a legvégső szakaszában. Ez azt jelenti, hogy a hüvellyel ellentétben a végbél nem képes összeszorítani a péniszt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi potencia: a szép cicikre felizgulsz, és van kemény erekciód?

Ilyen szexi csajokra, és szuper formás nagy mellekre felizgulsz? Van megfelelő erekciód? Tudnál órákat dugni [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]

Hatékony potencianövelő rendelés, vagy vásárlás budapesti szexshopban

Az egészséges erekció minden ember büszkesége, különösen idős korban. Ha csökken a férfiak potenciája, szorongóvá, [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]