Orálszex

Orálszex galéria amit a képen látsz itt nézhető meg. A legtöbb férfi azt hiszi, hogy az orális szexet illetően minden nő született tehetség – ez valójában messze nem igaz, például egyesek azt hiszik, hogy a legjobb, ha harapdálják a péniszt, míg mások egyenesen irtóznak attól, ha a szájukban következik be a magömlés.

Voksán Virág szilikon mellei és nőiessége a karrierjének alapja, minden bizonnyal többeket felcsigáz, nézd meg orálszex pózban itt. 25 DVD-nyi pornó, vagyis 100 videó magyar lányokkal letölthető, nézhető, minden lány szopja a faszt, nyeli a gecit.

csajok_faszt_szopnak

Orál sex közben soha ne becsüld le a szemkontaktus erejét. A csukott szem olyan üzenetet is hordozhat, hogy közben valami (vagy valaki) másra gondolsz, ezzel szemben egy cinkos kacsintással vagy egy hosszan tartó szemezéssel áthidalható a kommunikációs szakadék, egyúttal azt sugallja a legintimebb pillanatokban, hogy bízol a kedvesedben. A legtöbb férfi szereti a domináns szerepet, miközben szeretkezik a partnerével.

Amikor orális szex közben térdre ereszkedsz, és felnézel rá, aktívan veszel részt az alárendelt szerepben, ami növelni fogja párod izgalmi állapotát. Nézz mélyen a szemébe, időnként nyald meg a szád szélét, és ha szeretnéd fokozni az élvezeteket, csúsztasd péniszét a melleid közé, ami extra vágykeltő és vizuális élmény.

  • Cikkek a témában: Szeretem azokat a férfiakat, akik szeretnek puncit nyalni, mert sajnos nem sokan vagytok, nyaljatok jól – Távolkeleti szex kultúrák, ugye ismerős, ha azt írom jóga – Szexpláza pornós ribancai (plázacicák) pénzért videón kéjelegnek szopnak, nyelik a faszt tövig – Szepesi Niki szextitkai milliókat érnek, hogy kiket szopot le – 1972-ben, mint egy bomba robbant be a köztudatba a mélytorok technika.

A mélytorok története
Linda Lovelace-t a férje fegyverrel tartotta fogva, prostituálta, és szerette nézni, ahogy más férfiak használják őt. Ekkor vette észre, hogy Linda – hogy ne fulladjon meg a kíméletlen orális szextől – elkezdte nagyon ellazítani a torkát, a férje pedig rájött, hogy ebből pénzt lehetne csinálni, így elvitte producerekhez. A Mélytorok (Deepthroat) című film volt az első, amit nem pornómoziban, hanem rendes filmszínházban vetítettek 1972-ben, a premiert követően pedig rohamosan elkezdtek megjelenni lányok toroksérülésekkel a kórházak sürgősségi osztályain.
Na, ehhez képest a legtöbb lány ma már abban a tudatban szocializálódik, hogy alap, hogy neki mélytorkoznia kell – miközben még világszerte történnek olyan esetek, hogy nők ebbe belefulladnak, amit majd balesetként állítanak be. Nagy baj, hogy a pornótrendek mára hétköznapi aktusokká váltak, és ezzel együtt az egész pornóipar is teljesen elfogadott, normalizálódott a köztudatban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ez a szexbolt évtizedek óta segít helyrehozni a párkapcsolatokat

A kapcsolat felfrissítéséhez menjetek el egy szexboltba, mondja a pszichológus. A szerelem nem örök, egy [...]

Öregkori szex

A lenyugvó nap ereje, önkielégítés és szex idős korban cikk itt olvasható. Az idős­kori szex [...]

Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé [...]

Intim síkosítókkal sokkal kéjesebb a szex és a maszturbálás

Az intim lubrikáció egy kiegészítő „hidratáló”, amelyet minden olyan esetben ajánlunk, ahol jó siklás szükséges. [...]